cennet yurdumun salak bayan şoförleri

the cascinian
bu tür şoförlerimizin genel özellikleri şu şekilde sıralanmaktadır:

1-direksiyona 10-15 cm mesafede kenidlerini konumlandırarak direksiyonu şiddet ve hiddetle sımsıkı tutarlar. bu tutma gücünü tarif edecek olursak; herhagi bir erkek organı bu şiddetle tutulduğu takdirde ilk 30 saniyede kangren olur, ikinci 30 saniyede ise kuruyup düşer.(allah muhafaza!!!)

2-bu şoförlerimizin %70 sinyal mekanizmasından haberdar olmayıp anlatıldığında hayretler içerisinde kalmaktadırlar. geri kalan %30 luk kısım bu mekanizmanın var olduğunu duyduklarında inkar etmekte ve bunu bir eylem haline dönüştürmektedirler.

3-haliyle dikiz aynaları: bu aynalardan dışarıda olanların süs olarak koyulduğunu düşünüp, iç kısımdakiler için makyaj aynası bile diyenler vardır. ama bakıldığında bu aynaların kullanım açısından hakkını vermektedirler.

kaderin cilvesi midir? bilinmez bu tip şoförlerimizin gün geçtikçe sayıları azalmasına rağmen nesillerini korumakta ısrarcı olan yüzlercesinden bir veya iki tanesi ile hergün karşılaşmanız kuvvetle muhtemeldir.
armes
çok uzun zamandır bayanları aşağılayıcı başlıklar görmemiştim. ama işte bir tane daha çıktı.çünkü erkekler süperdir,kadınlar salaktır.neden çünkü aynaların sadece makyaj için kullanıldığını sanırlar.evet kötü kullanan erkekler olduğu gibi kötü kullanan kadınlarda var muhakkak ama salak bayan şoforler gibi bi cümleyi hak ederler mi acaba.saçma sapan hayvani güdülerle,sırf öndeki arabayı geçmek için bir çok kişinin canını tehlikeye atan,en ufak şey de hayt huyt yakarım yıkarım vs küfürle tepki veren koltuklarının altında döner bıçağı taşıyanlar çok akıllı şoforler çünkü değil mi.çevresinde çocuk mu var kadın mı var insan mı var düşünmeden küfürler savuran mantık dışı davranışlarda bulunanlar çok akıllı değil mi.bayan olarak trafige çıkmak zaten zor iken bunu daha da zorlaştırmak niye.yoksa bayanların artık her yerde karşınıza çıkması sizi tedirgin mi etti.istediğinizi söyleyin istediğinizi yapın kadınlar her yerdeler ve olacaklar bunu engelleyemeyeceksiniz.
elma sekeriiii
yol ayrımına geldiklerinde saga mı gitsem yoksa sola mı diyerekten tam ortada durmaları, trafigi felc etmeleri. bir $ey olmamı$ gibi davranmaları, korna basana "ee sktr senle mi ugra$cam" bakı$ı atmaları onları diger sürücülerden ayırır.


kadınların adını bunlar lekelemektedirler.

not: bazıları harbi gerizekalıdır. sizin sabrınızı ve $öförlügünüzü sınamak icin trafige cıkarılmı$lardır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol