simsde parti yapmak

ups
hic beceremedigim olay.surekli mutsuz oluyor insanlar.partiyi begenmiyor ve erkenden gidiyorlar.butun parami harcadim ama gene olmuyor gene olmuyor..
jessica
gercek partilere hic benzemeyen ve duzenleyen kisinin sikilmasina sebep olan sadece yeni insanlarla tanismaya yarayan olay.
melusine
sonucu hep davetlilerin husraniyla sonuclanan sims karakterlerinin benim araciligimla gerceklestirmis oldugu "bir daha size dogumgunu partisi yok" diye simslere anne edasiyla yasak koymama neden olmus olay.
elchi
dikkat edilesi bir husus vardır, eğer size aşık olan iki kişi -yada daha fazla- aynı anda partideyse ve siz onlardan biriyle oynaşmaya başlarsanız, bir taraf muhakkak tokat yer ve partide kavga çıkıp, davetlilerin orayı terk etmeleri söz konusu olabilir.
fastjunkie
sims adlı oyunda insanların zaten mutsuz olmak için yaratıldığını ya da oyunu yapanların amacının oyuncuda; "ulan ne oluyor gene herkes mutsuz ne kadar pis bi insanım ben ulan" şeklinde kendini yargılayıcı ve intihara sürükleyici düşünceler uyandırmak şeklinde olduğunu düşünürsek ; simsde yapılacak herhangi bir parti kendinizi, misafirlerini evine zorla ve şantajlarla getirten ve çılgınca partiler veren burhan altıntop gibi hissetmenize sebep olacaktır..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol