discovery channel

0 /
goretomb
evde bulundugum zamanlarda pc ba$indan kalktigim vakit izlemekten en cok keyif aldigim belgesel icerikli yayin yapan tv kanali.
benzeri kanallardan bir farki da kendi formatina uygun hazirladiklari muziklerdir.
p t n
yabanci kanallarin baska ulkelerde bir yayin aktarim odali studyolar kurarak "alin babacanlar bu goruntuleri, butun sene idare edin, kendi reklam gelirinizle kavrulup gidin iste" mantigiyla is yapmasinin bir sonucudur. ha programlar cok iyidir, ozellikle persembe-cumartesi aksamlari crime-night olmasi, sik sik ikinci dunya savasini islemeri guzeldir, ben de cogunlukla bu kanali izlerim . fakat yayin akiinda bir kurgu olmamasi ve ozensiz sekilde plan yapmalari insani uzer.
igoriyan
artık turksat 2a dan sifresiz bir sekilde seyredilebilen mustesna kanaldır. ahan da frekansları söyledir.

11967 h 5/6 12500
angelus
eski tadını vermeyen bir kanaldır. yok hurdadan araba yaparken yaşanılan stres, yok bilmem kaç yüz metrelik binanın camını takarken hissedilen ürperme, yok kıl, yok yün. nedir bu aziz roma’lılar? bu kadar araba tamirinin meraklısı olsak gider bi oto tamircisine, rica ederdik ahmet ustadan işin inceliklerini gösterirdi bize. inşaatın, şantiyenin hastası olsak hergün bi ton plaza, alış/veriş merkezi yapılıyor. gider oraya, sinip bi köşeye izlerdik. ama dikkatli izlemek gerekir, inşaat sahasında ne olur neler olmaz muammadır. gecenin bi vakti inşaat izleyeceğiz diye kestaneyi de çizdirebiliriz. en iyisi yine tv. karşısında izlemek. evet.
angelus
iyiden iyiye saçmalamaya başlamış olan kanaldır. misal bundan üç/beş gün önce-tam tarihi bilemiyorum-iş yerimde "lan çok çalıştım, bakayım şu tv.de ne varmış" şeklinde kaytarırken açtığım, ki ben iş yerimde kaytarmaya karar verdiğimde hep discovery channel ı seyrederim efendim, neyse. tv.yi açmamla birlikte silah teknolojisi ile ilgili bir programa denk gelmiş bulundum. sunucu birey bu teknolojiyi tanıtacak olan mühendis ile birlikte devasa bir silahın yanında bulunmakta, mühendis birey de "şimdi bu tüfek teknoloji harikasıdır, şöyle şöyle harikalıkları vardır, dakikada onbin mermi atar, tozu dumana katar" kavlinden bişeyler zırvalamaktadır. tabii bunu duyan sunucu da şu şekilde bir tepki vermektedir "vaaauuvv, dakikada onbin mermi demek, bunun karşısında kimse duramaz, aman tanrım" ya arkadaş böyle bişey var mı? o dakikada atılan onbin mermi muhtemelen atış poligonlarındaki sunta hedeflere değil, senin benim gibi eti kemiği olan insan evladına atılacak, o insanlar bu mermiler nedeniyle ölecek. lan a.k. sanki o onbin mermiyle kara sinek avlayacaklar, yabanarısı vuracaklar. buna ne vahşet açlığı, bu ne öldürme güdüsü anlamış değilim ben. alın o dakikada onbin mermi atan tüfeği, çevirin, namlusunu götünüze sokun efendim. az hümanist olun, yapıcı olun. dakikada onbin mermi atan tüfeğe kafa yoracağınıza kutuplardaki buzlar eriyince nereye kaçacağız ona kafa yorun. şerefsizler.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol