sevgiliye kaşar demek

nopanic
saçma eylem.seviyorsan zaten kaşar demezsin,yok gönül eğlendiriyorsan ona da sevgili demezsin.yapmamalı,yapanları toplum içinde parmakla göstermek suretiyle kınamalı.
oylebiradam
her durumda ne kadar gerzek bi herif olduğunu ortaya koymaktır.
hakikaten açık sözlüysen, neden bu kızı sevgilin yapiosun, elinden tutuosun, hayatını bununla kesiştiriosun, anca kaşarlarla mı çıkabiliosun, kafa yapın onlarla mı uyuşuyor yoksa yeter ki bi sevgilim olsun isterse hiç değer vermesin bana kullansın atsın beni mantığıyla takılan bi ezik misin diye sorarlar adama..
yok sen bi kızı madem mutlu edemediğinin farkındasın için içini kemirio her saniye, o zaman niye bok atiosun durduk yere halsiyetsiz şerefsiz de diyebilirler adama, eğer herif bi tarafından bu kız kaşar yaa diye salliyorsa
angelus
kaşarı çok seven sevgli davranışıdır. kaşar peynirini. sevdiceğine en sevdiği maddenin adı ile hitap etmek istemiştir. "kaşarım, peynirim". zorlama gibi oldu biraz, ben de inanmadım pek. neyse.
bitterend
kafiyelerinde buldum seni
aşk şiirlerinin...
şiirler hep bize yazılmış meğer
anladım bana ilk gülümsediğinde
raksederken gökteki yıldızlar...

-çok tatlısıann berkcann
+ehiehi o senin tatlılığın
düşünce balonu:ahuahauhauahauahu.kaşar olduğun kadar salaksın da...
mademoiselle carole
yazılan en guzel şiiri senden duymak
emin ol aşkım çok başka
o bakış, o durmadan bir küheylan gibi şahlanış
üzerimde derin bir iz bırakmakta
yüregim seni hep özler, bir taneme gülücükler

+cok tatlisin kehribar
-(içinden) beni salak mı sandın canikom
angelus
kaşar tarih öncesi çağlarda kendisine tapılan bir obje olduğu için, ki daha sonraki yıllarda bu obje zaman zaman kozalak, zaman zaman başka objeler olarak değişime uğramıştır. o yıllarda gayet olağan bir durum olarak gözlemlenmiştir, "sana tapıyorum" mesajı vermektedir. lakin günümüzde kaşarın aldığı anlam o güne nazaran bir takım deformasyonlara uğradığı için bu eylem terbiyesizlik olarak addedilir, söyleyenin götünü kesmek farz kabul edilmektedir. doğrudur da. evet.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol