şebnem kısaparmak

duman
kesinlikle şiir okumaması gereken kişidir.
sen okuma şebnem,mehmet okur.ayrıca bu iğrenç espriyi yapmama neden olduğu için bir kez daha nefret ettim şuan.esprime katkı sağlayan mehmet okur’a ayrıca teşekkürler.
ketildakiiguana
ilk gördüğümde ’’bune be poğça gibi hatun’’tepkisini verdiğim kanaatimcede kötü sunuculardan birisidir..lakin sevmiyorumda kendisini^^
ankakusu
konusurken sesi güzel olmayan kadin. sarki söylerken idare eder. okudugu siirlere de his veremiyor ne yazik ki. buna da sesi mani.
acilin ben yazarim
kısaparmakgillerden fatih kısaparmak’ın eşi.
bunlar yakında çoluk çocuk bütün sülale hep beraber program yaparlar.

-hüsnüüüü babanın şiirleri kayıp evladım gördün mü?
+anne yaaa sen demedin mi bugün sen onları oku diye ?
-amaaan akıl mı kaldı ben de programlarda ağlamaktan !!
-+ iyi de şebnem ben ne okuyacam ?
-amaaan fatih çocuk heves etmiş işte, çocukla çocuk olma sen de yaz anacım hemen bitane daha şiir alla allaaa,
-+hüsnü koş oğlum şiir kalemimi getir.
-fatih bak aklıma ne geldi, annemler de katılacak ya bu akşam şöyle bol kaynanalı bir şiir yazsan ha ? bakarsın kiraya zam yapmaktan vazgeçeler, lan hatta ben iki ağlasam sen okurken, belki evi bile üstümüze yaparlar ha ?
fasa fiso
kadin programcilarigillerden’dir.bu turun ozelligi olan yalakalik, yapmaciklik, duygu somuruculugu, ailenin ic islerine karisma sevdasi, ailesini ve ozellikle fatih bey’i diline pelesenk etmis, fatih bey olmasa ne yapardi acaba diye dusundurten, her seyin bokunu itinayla cikarabilen,cumleleri art arda siralayarak siir yazdim ve bunu millete yutturdum sanan, evinde oturup fatih bey’e yemek yapsin, isvec diyetini uygulasin, altin gunlerine katilsin, kadin programlarini mutlu mesut yuvasindan seyretsin dedigimiz bayan.
enharista
konuşmasını bile bilmeyen programına katılan insanlarla abuk subuk konuşan eskiden iki kelimeyi bir araya getiremezken şimdiler de çenesi tavan yapmış hatundur.
aysenas
fatih kısaparmakla yanyana geldiği zaman göreni hayretler içinde bırakan bu adam bu kadının yanında ezilmedigine dua etsin dedirten , şiir okurken dinleyenleri çileden cıkartan , bazılarını hüngür hüngür aglatan , dertlere derman oldugunu zannederek milletvekilliği adaylıgına soyunan ve havasını alan televizyon programı yaptıgını zanneden bir bayandır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol