rambo okan

darth sidious
garip bir fenerbahce taraftari. mac esnasinda sahaya dalip uche’nin bacaklarina falan sarilirdi. biraz ruh hastasidir zannimca.besiktas uskudar motorunda karsilasmisligimiz ve yarenlik etmisligimiz vardir. hatta maca davet etmistir de -acep beni kesip yermi lan? sorusuna mantikli cevap bulunamadigindan kabul edilmemistir. hafif psikopat bir havasi ve bu havayi guclendiren tikleri vardir. bir sozu beni koparmaya yeter. allah bir fenerbahce iki cengiz kurtoglu uc . su an bakirkoy ruh ve sinir hastaliklari hastanesinde tedavi altindadir.
made in heaven
galatasaray’in ali sami yen’de oynayacagi bir lig macindan once bir sekilde stada girmeyi basarmis ve gece boyunca reklam panolarinin icinde saklandiktan sonra macin baslama vurusu yapilmak uzereyken bir elinde bicak bir elinde fenerbahce bayragi ile santraya dogru kosmus,orta noktaya fenerbahce bayragi dikmeye cabalamistir,boylesine suzme manyak bir insandir kendisi.
independence
avrasya maratonunda birincilik kazanan $ahis. sonradan anla$iliyor ki maratonun 30. etabindan gecmemi$, kestirmeden gitmi$, bu esnada farkinda olmadan dunya rekorlari falan kirmi$. e tabi kestirmeden gidince ve bu durum gercek zannedilince oluyor oyle. birinciligi kazanmi$, kupasini almi$ ve daha sonra farkedilmi$ bu durum. $imdi kendisini ariyorlar fellik fellik. hey allam.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol