sigaram bitsin kalkarız

wereyda
$imdi karizma diye bir $eyin varolduğunu iddia edenler ve iddia etmeyenler arasındaki sava$ı iddia edenler kazandıysa ve iddaa oynayanlar sörveye dahil edilmemi$lerse, iddia edenlerin belirli kısmı sigara içen insanlardan olu$an bir güruhsa ve bu güruhun içinden de belirli miktarda insan her gün çevresindekilere en az bir kere "sigaram bitsin kalkarız" diyorsa o adamlarda karizma vardır diyerek tümden-gelip konuya girerim arkada$.

herifçioğlu sanki soğuk füzyonu bulmu$,
sanki zom olduğu bir geceyarısında i$kembe çorbacısından çıkarken ağzına kürdanı alarak "az evvel pirzola kemirdim lan" mesajı vermi$
ya da sanki küçük dağları ben yarattım türevi bir dü$ünsel yakla$ım sergilemi$ de gelmi$ bana bu cümleyi söylüyor. tahammülde limit var arkada$, söylenegelmi$ cümleler içinde en orgazmik olanı budur i$te.. (tanım!)

kültablasında terkedilmi$ o melûl bakı$lı zavallı izmarit, senin arkandan ağlar be karde$im. "ulan adam ne lâf etti be, ne yüceltti beni be!" der. demez mi? der lan der, demez mi’sini tartı$mıyoruz burada. benim amacım sana "sigaram bitsin kalkarız" cümlesinin ki$iye kazandırdığı artı puanlardan bahsederek içimde kalan ukdeye çözüm bulmak ve ki$isel ejakulasyonumu tamamlayarak kendimi bir sik sanmak. dinle beni $imdi! üç kez tekrarla: bu lâf dünyanın en karizmatik cümlesidir.. bu lâf dünyanın en karizmatik cümlesidir.. bu lâf dünyanın en karizmatik cümlesidir..

aferin. artık sen de klasik seçmen gibi oldun. hemen de inandın ha. tamam susuyorum. sigaram bitsin.....

maliyeci
bunu dersin, senin sigaran bitmek üzereyken arkadaşlardan birisi daha sigara yakar,sonra bir diğeri... sürekli kalkalım diyen arkadaş iyice huysuzlaşır, amına koyim lafını evirip çevirip değişik vurgularla sizlere sunar.en son eeh yeter a.k deyip kalkılır.budur.
armour
eger, ’burada sigara içilmez, cezası 594 ytl.’dir’ yazan bir tabelanın civarında tüttürülmekteyse bu meret; görevli gelip de, ’beyefendi burada sigara içmeyin lütfen’ benzeri uyardıgında ’tamam kardeşim sigaram bitsin kalkarız’ demek odunluk olur, israf olur, yarım kalacak sigaraya yazık olur.
salome
" henuz gitmek istemiyorum " ve " "ben istemedigim surece de gidilmeyecek" demektir bu. genelde erkeklerin agzindan cikar "neden se"!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol