ülkücuye bok atmak

wereyda
not: i$bu entryde provakasyon yoktur.. bireysel bir dökümden ibarettir.

(diyorlar ki varmı$ böyle bir $ey; dedim konu$ayım o halde.. ben, bir dolu ağız.)

$imdi bok atmak iyi bir olay değil gibi konuya bakıyorsanız size gülerim. ülkücülük nedir, diye sorar ve ardından yine gülerim. sonra "bana ülküyü tanımla!" diye emir kipi içeren bir cümle ile ters kö$e yapar, yine gülerim.
dibace cümle, netice gülmece.

ülkücülerin bir ülküsü olduğuna inanan bir insan değilim. bu yüzden önyargılıyım i$te. ben bu ülkedeki tüm ülkücülereden nefret ediyorum. ben bu ülkede ba$buğ dedikleri adamın ne halt olduğunu bilmeyen köksüz dingabakların alayından tiksiniyorum. ben bu ülkede mustafa yıldızdoğan gibi bir insanı sanatçı ilân edenlerin, onun "biz bu hallere dü$ecek adammıydık" isminde bir albüm yaptığını bilmediklerini duyumsayınca tekrar nefret ediyorum. türkçülük hamilerinin türkçe dersi almamı$ birisi kadar bile ana dilinden ayrıksı durduğunu anımsayınca bir kez daha nefret ediyorum.

bu ülkenin genç kızlarını sahiplenerek, bu ülkenin genç kızlarının basenlerini dü$leyerek, bu ülkenin genç erkeklerini beyzbol sopalarıyla döverek, bu ülkenin esnafını haraca bağlayarak, bu ülkenin insanlarına amerikan özentisi fa$izm uygulama hakkını kendinde bularak, bu ülkenin $ehitleri üzerinden siyasi propaganda yapmaktan bıkmadan varlığını idame ettirerek, bu ülke için sadece kendilerinin öleceğini sanarak baki kalacaklarını sanan $u kakalakların hepsinden tiksiniyorum.

kirlenmek güzeldir diyen reklam filmlerini bo$versene. sadece temizler kirlenir.


kirmizioje
ulkucu degilim ama ulkuculeri de boyle sininflandirmanin da fasizm oldugunu dusunuyorum.

bu memlekette, odtu’de mc donalds protestosu yaparken sol gorusluler de metallica kasedi olan walkman, levis kot ve marlboro sigara uclemesi ile takiliyordu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol