internette laf sokma kolayciligi

wereyda
klavye delikanlılığı olarak da bilinegelen durum.

i$in aslı $udur ki;
buradan belli görü$ler belirtirken dozaj bazen yükseliyor ve ki$i de kendi limidini a$tığını hissediyor ama ben buna kar$ı değilim. eğer sözlük diye bir yer kurulduysa, eğer sözlük kendi medya alanını yaratabilme melekesine sahip bir sanal olgu/olu$um ise ve o sözlük, ancak oradaki yazarların dü$üncelerini ve söylemlerini aktarabilme yetisine göre anlamlanıyorsa, sözlük zaten kendi yazarına "ba$kalarına fütursuzca soku$turma hakkı"nı kendi vermi$tir demektir. bunda itiraz edilecek bir yan görenler ise ancak simsiyah bir duvara bakarak beyaza ağlayanlar olabilirler ki netekim herkes burada kendi bireysel mastürbasyonunu ve ejakulasyonunu zigonsuz, katalizörsüz ve aracısız ya$ıyor. ben uyuz olduklarıma söverken sözlüğe $ükretmiyor değilim. gelsinler yüzlerine de söylerim. nüans mı? birini okur, diğerini duyarlar. dürüstüm. piçim.

redcrow
arkadaşım o koltuk bana ait, kardeş niye yere tükürüyorsun, vs.vs, diye uyardığınız yarmadan burnunuza yediğiniz koca kafa darbesi benliğinizde derin yer eder, unutamazsınız.yumuşak mizacın zafiyet kabul edildiği, polisinin, askerinin, en ufak yetki verilen murtaza efendinin ufacık kıvılcımda vatandaşa hücum çektiği, az-bi-az gelişmiş ülkelerde insanların götünü sağlama aldığı mevkilerde yarı cinnet halde sağa-sola ağzından tükürükler saçarak çemkirmesi pek bir anlaşılır.ayarı iyi tuturan anlaşılır, gidilmez üstüne fazla.diğer türlüsü, dayak yedikten hemen sonra tehlikeli bölgeden ve bünyeden uzaklaşan çocukların yanındaki insanlara ,o çocuğun amuğa koycam olum, görmedim saldırdığını yoksa yermiydim o yumruğu, basıcam mahallelerini, bitti o çocuk bitti, şeklinde rüzgar yapması gibi bir durumdur..internet genelde o dayak yiyen ezik çocuğun yeni çöplüğüdür.asla meydana çıkarmaz garibim..bilir odunun ne denli can yaktığını.yüzündeki aptal gülümsemeyle ufak ufak giydirir lafları.eziktir çünkü.piçtir.
bgat
internet gibi çok çeşitli insan profilinin olduğu bir ortamda, kişilerin fikir ve düşüncelerine saygı gösterilmeden -hem de bunun farkında olarak-, bir kişi hala da laf sokma derdindeyse, günlük hayatta o kişiye muhtemelen çok laf sokulmuştur. hal böyleyken, muhtemelen dışarda sesini duyuramayan kişi de bilinç altında yer etmiş düşüncelerini sanal sayfaya kusar. bu da çirkin bir görüntü oluşturur. internette ve sözlükte bazı yazarların edebiyattan, bazılarının müzikten, bazılarının spordan, bazılarının sinemadan hoşlandığını yazdıkları birkaç entryden anlamak kolaydır. bazıları ise sadece eğlenmek için o oartamdadır ki bu en güzelidir, en sempatik olunanıdır... bunun haricinde zıt kutuplar oluşmasına vesile olaca bir şekilde laf sokmaya uğraşan kişi de kendi haline bırakılmalıdır.
freagl dreams
sokulanın laf olduğunu sanmak vardır birde her lakırdıyı üstüne alınmak bu gibi şeylerin en güzel karşılığı sessizlik oalcaktır keza ısrar ederseniz odun bile sokulabilir..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol