ok kib bab

independence
enfes bir irc ve turevi sohbet yazilimlari kisaltmasi.

"tamam kendine iyi bak goru$mek uzere arkada$im" turu bir $eyin vicik vicik hale getirilip kendinden titre$imli bok bocegi kivaminda ekrana yansitilmasindan ibaret bir kisaltma.
nihilist
evet cok dolu insanlarız.

hayatlarımız cok dolu, bizler vakit kaybedemeyecek kadar onemli insalarız.

sen ben o herkes onemli yararlı insanlarız. evet evet bu hakikatin ta kendisi. sonucta sen degil misin sırf dunyaya daha fazla zaman ayırabilmek icin gunde sadece 4 saat uyuyan, evet rol modelin einstein zaten, hatta birazcıkta nietzche, halısın sadece salaklar uyuyarak zaman kaybeder ve sen o salaklardan degilsin,sen zekisin, dunya sana iki benden kucuk gelicek kadar zekisin hemde.

hımm karsımda duran su kisi degil mi, evinde televizyon bulundurmayan, muzik seti bulundurmayan kisi, hatta bilgisiyarı bile yok, neden olsun; gercekten vakit kaybı, o onemli biri zira, kendi icin ve dunya icin onemli, benim ve senin icin onemli onun her saniyesi bizim icin nimet ve bu nimeti sebil olarak kullanmak dunya icin bir israf.

bak biri geciyor onumden, o da cok onemli bu dunya icin, her ne kadar her cuma yakasık 3 saatini camide gericsede her gun 5 defa yaradanına yaranabilmek icin vakit kaybetsede, ramazanda oglene kadar uyuyup geri kalan 3 saati ac gecirip yarı baygın sokakalarda vakit gecirsede yine aynı yaradana yaranmak icin koca bir ayını feda etsede o onemli birisi her anı kıymetli onunda, o da zeki dunyadaki fani islere vakit ayrıamayacak kadar ruhani o da.

aaa bak bir takisici, kırımızı ısık yesile doner donmez saliyesinde kornasına bastı, kaybedecek bir anı bile yok, simdi baska bir aracı saglayabilir. olsun saglanmaz aslında ada ulkesi olmadıgımız icin ama o taksici cok onemli ve kaydecek tek bir saniyesi bile yok. o dunya ve benim ve hatta senin icin bile cok gerekli.

ve bakıyorum onume koskoca bir yıgın koskoca bir suru, bilgisayar basındalar, hımm evet benim gibi, ve bu guruhun kaybedecek bir anı bile yok. cunku onlar cok onemli onlar ilerinin dusunur onlar ilerinin yazar onlar ilerinin kesif eden tayfası onlar bizi bir adım ileriye tasıyacaklar onların vakti cok kıymetli ve fani islerle ugrasamaycak kadar da yorgunlar dunyadan aldıkları yuku tasıyorlar.

aslında hepsi birer titan, omuzlarına dunya yuklenmis ucsuz zaman colunde geziyorlar, iste onlar ki vakit kaybına tahammulu olamyanlar, onalarki samiyetsizlik tufanına kapılmıs zavalılar ve onalarki iki yuzlu mahluklar, iste onlar ki kısatmalarla ile kendini yuksek zannedenler.

kendinizi ve kendinizden olan digerlkerini kandırın kısaltmalarla yasanyan ise yaramaz bir suru oldugunuzu kendinize bile itiraf edemezken bana mı ediceksiniz. ortak pisliginizde bulusun dunyanın en kucuk titanalrı...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol