yavrusu kayboldu diye çıldıran karga

redcrow
yavrusu kaybolan karga caddeyi tarumar ediyor..

kadıköy bağdat caddesi’nde bankaya gitmek için evinden çıkan emekli gazeteci erdinç ispartalı, caddede yürürken bir karganın saldırısına uğradı. yavrusunu kaybeden karganın sadece insanları değil, yemeklerini paylaşmak istemeyen kedileri de taciz ettiği, çiçeklere zarar verdiği ve gakladığı zaman kendisine bağıran insanlara kızdığı belirtildi.

istanbul kadıköy’de bağdat caddesi’nde dün, ünlü yönetmen alfred hitchkok’un "kuşlar" filmindekini aratmayan sahneler yaşandı. bankaya gitmek üzere evinden çıkan emekli gazeteci erdinç ispartalı, suadiye’de caddede yürüdüğü sırada bir karganın saldırısına uğradı. karganın önce yüzüne çarpacak gibi çok yakınından geçtiğini anlatan ispartalı, "ne olduğunu anlayamadım ve yoluma devam ettim. daha sonra arkamdan gelip saldırdı. kafama taş gibi çarptı" dedi. yol kenarında su satan bir kadının "yavrusunu kaybedince çok sinirli oldu. gelene geçene saldırıyor" dediğini anlatan ispartalı, saldırıdan sonra gittiği eczacıya, bir haftada 10 kişinin aynı şikáyetle başvurduğunu söyledi.

eczacının tavsiyesi üzerine bir polikliniğe giden ispartalı, "pansuman yaptılar. yara ufaktı, ama önlem için tetanos aşısı da yaptılar. orada görevli bir doktor da bağdat caddesi’nde yavrusunu kaybeden karganın saldırısına uğrayan bir kadının da kolundan yaralanarak geldiğini söyledi" dedi.


seninleyim adamım bitir onları..

kaynak : (bkz: lafontenden masallar)

ya da,http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6617111.asp

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol