türk milleti zeki midir

sepulturk
başlığın açılmasına vesile olan video son derece saçmadır. zira bunlar zaten bilinen şeylerdir. böyle ballandıra ballandıra "aha bu fikri biz bulduk olm" şeklinde ortaya atılmasının hiç bir anlamı yoktur. ayrıca belirtilen sağ&sol, alevi&sunni, türk&kürt şeklinde ayrımcılık ise sadece bu şekilde bizi bölmeye çalışanların barış dönemlerinde bize dayatabilecekleri şey olacaktır. kimsenin şüphesi olmasın ki türk milleti en ufak bir bölünme olayında kol kola can vermekten kendisini esirgemiyecektir.
nickmickyock
ermeni soykırımı yaptınız dediler, inandırıldık..

çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşamadınız, 10 fırın ekmek yemelisniz, avrupa birliğine ancak birlik dağıldıktan sonra girebilirsiniz dediler, inandırıldık..

rumları ezdiniz dediler, inandırıldık..

siz o sunuz, siz busunuz, siz şuyken, diğerleri de budur dediler, bin parçaya böldüler, inandırıldık..

ve gün gelecek bize;
türk milleti zeki değildir
türk milleti çalışkan değildir
türk milletinin muhtaç oldupu kudret damarlarındaki asil kanda mevcut değildir diyecekler ancak buna inandıramayacaklar.
çünkü ileri görüşlü ulu önderimiz ilk ders olarak bunu öğretti bizlere.

schumi
fazla hayalperest gibi gözüken bir video. tabi hayalperest gibi gözükmesi her kelimesinin yanlış olduğunu göstermez. doğru kısımlar vardır. fakat hepsi doğru diye bir şey de yoktur. verilen bilgilerin de tamamı doğru değildir üstelik. muhtemelen vatansever bir kişi izlediği amerikan filmi sonrası kafasında canlananları kaleme almıştır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol