msn şifresini sevgilisine veren insan modeli

sepulturk
sevgi melekleri insanlarıdır. yanlış işler peşindelerdir. ama verenden ziyade alanın kurduğu baskı da önemlidir. illa bir dayak atacaksanız alana atmak gerekir.
kyrlanas
ertesi gun listedeki butun kiz arkadaslarin engellenip silinmis bulacak insan modelinden hemen onceki modeldir. ampul insan modelidir ayrica.
ilseyim
sevgilisine ondan hiç bir şey saklamadığını kanıtlamak isteyen sevgili modelidir. ama arkadaşlarının da onun sevgilisinden hiç bir şey saklamaması gerektiği anlamına gelmez bu. gireni arkadaşı sanıp bütün sırlarını dökebilir insan msnde. sonra bir de bakar ki arkadaşının sevgilisiymiş. ayıptır, herkesin kendine has bir alanı olmalıdır. güvenmiyorsa da bir insan zaten basıp gitsin daha iyidir. kaldı ki başkasıyla konuşacak olana başka msn adresi mi yok.
kaamos
mesafeleri iyi ayarlayamayan sevgili çeşitlerinin yaptığı sağlığa zararlı eylemdir. tek başına bir eylemdir, akabinde yaşananlar insanı çileden çıkartır cinstendir.

can yoldaşım dediğin insanla aranda "benim özelim" diye bir şey olur mu? hani her şeyi paylaşıp, her şeyi birlikte yapacaktık?

-----------------------------spoiler----------------------------:can yoldaşım,
birbirimizin özeline bu kadar inmek, sakıncalıdır. sakıncalı olmasının yanında, ortada bir güven sorunu vardır. güven sorunu olduğu aşikardır. nerden çıkardın deme, olmasa gıkı çıkarmam, bilirsin.

msn şifremi sana vermedim, tartıştık. alabildiğine tartıştık. tartışmalıydık. bu kadar da özelime inemezdin. because i love you diyip sineye çekemezdim! sen bana benden ne gizliyorsun dedin, kendi msn şifreni söyledin, ben veriyorum bak sen de versen ölür müsün? benden sakladığın bir şey mi var yoksa?

ulan, işte sorun da burda. senden bir şeyler sakladığımı düşünebiliyorsan, bana güvenmiyorsun demektir. -----------------------------spoiler----------------------------

el cevap böyledir.

yarın birgün ayrılacaksın, kaçınılmaz sondur bazen. şöylem mi diyeceksin:
-al msn şifremi ver msn şifremi!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol