afonso alves

passive
30 ocak 1981 brezilya doğumlu heerenveen’li forvet oyuncusu. bu sene 31 maçta attığı 34 golle hollanda’nın ve avrupa’nın en çok gol atan oyuncusu olmuştur. kariyerinde toplamda oynadığı 125 maçta 86 gol atarak zoru başaran ve yavaş yavaş avrupa’nın büyük liglerinin ilgisini çekmeyi başaran alves brezilya milli takımı’nın türkiye’yle yapacağı özel maç kadorusuna da dahil edilmiştir.

ayrıca bu futbolcu aziz yıldırım’ın cimriliği yüzünden fenerbahçe’nin elinden kaçmıştır. malmo takımında 55 maçta 30 gol atmış ve fenerbahçeli menajerlerin ilgisini çekmiştir. aziz yıldırım’dan transfer edilmesini isteyen menajerler yıldırım’dan 4 milyon euro çok fazla o kadar para veremem cevabını almıştır. akabinde bu sene 34 gol attığı heerenveen’e transfer olmuştur.
made in heaven
futbol otoritelerince romario ve ronaldo’dan sonra hollanda’nin dunya futboluna armagani olabilecek ucuncu brezilyali olarak gorulse de yasi bu duruma pek musait gorunmemektedir sahsi kanaatimce.
kolpagrosso
halisahada bile bu kadar cok gol atilmaz atilirsa macin boku cikar kardesim biri bu arkadasi durdursun ya da buyuk bi takima gitsin kendi kendine dursun.
ankakusu
lige kötü baslamis, uefa kupasinda 5-3 yendigi helsingborg’a 5-1 yenilerek elenmis, sc heerenveen’in kötü gidisatini bir dur demis ve bir macta attigi 7 gol ile gol kralliginda ikinci siraya oturmustur.

sezon basinda az alkmaar’a gitmek icin cabalamis, bu yuzden bir muddet ortadan kaybolmus, genc takima surulmus ve bunu acikcasi haketmis oyuncudur. hatta sahaya ciktigi ilk macta who the fuck is alves diye bagrilmis oyuncudur. ama kendini heracles almelo’a 7 gol atarak affetirmistir...
bahodilo
ilk 5 macta golü yoktur be adamin.altıncı macta 7 tane sallamistir.eger ilk beş macta oynayipta atamadiysa hakkinda cok olumlu düsünemicem ama altıncı mac bu adamin ilk maciysa eyvah eyvah

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol