düzeyli bir ilişkimiz var

lady rosenred
peki "düzeyi belirleyen şey ne?" diye sormak ister bu deli gönül.elele tutuşuyoruz ama öpüşmüyoruz,yanyana oturuyoruz ama sarılmıyoruz,beraber yatıyoruz ama sevişmiyoruz..uzar gider, gider de bu mudur düzeyin tanımı, yoksa hoşgörü,sevgi,saygı,sadakat gibi duyguların harmanlanıp birbirini anlayabilmek, iletişim kurabilmek ve ilişkinin devamını sağlayacak sağlam bir temel oluşturabilmek midir ?

günümüzde her ikisi de mevcut aslında.çünkü bu kavram o kadar avamlaştırıldı ki herkesin diline pelesenk oldu.her gördüğüne aşık olup bir hafta bilemedin sekiz gün beraber olunca düzeyli ilişki yaşadığını sanan eblekler sayesinde seviyenin hesabını yapar olduk..acaba onlar mı daha düzeyli biz mi diye muhasebesini yaptık.

pek tabi düzeyli bir ilişki yaşayıp yaşamadığının muhasebesini yapmayanlar gerçek anlamda bir ilişki yaşayanlar.çünkü onlar için önemli olan ilişkinin düzeyi, otu boku değil yaşadıkları güzel şeylerin devamını getirebilmek, uzun soluklu bir ilişki için çabalamak,tavizler vermek,sevmek,saymak vs vs..

son olarak denilebilir ki önemli olan ilişkinin düzeyi değil ilişkinin sağlam bir temele oturuyor olmasıdır.

ludingirra
o kadar düzeyli, seviyeli ve saygıya dayalı bir ilişkimiz var ki, yatakta bile birbirimize "siz" diye hitab ediyoruz şeklinde yorumlanabilir.

zira sözkonusu düzey;
(bkz: kime göre neye göre)

ancak "mesafeli" diye algılamak istiyorum ben bu cümleyi. akla daha yakın geliyor çünkü.
mad
düzenli bir ilişkinin getirilerindendir belki. belki de değildir. tam olarak spesifik bi’kanıya varamadım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol