köpek sevgisi

independence
cocuk sevgisinden farksiz bir duygu bence.yemegini yerken onu izlemek kopek sahipleri icin dunyanin en buyuk keyiflerinden biri.inanin buna.kopek sahibiyseniz ya da etrafinizda kopegi olan bir tanidiginiz varsa sizde bilirsiniz bunun boyle oldugunu.oyle bir sevgidir ki bu, azicik hasta olsa kopeginizi yalniz birakmamak icin evden cikmaz insan.o gun kazanabilecegi tum paralari bir kenara iter ve kopegine ayirir o gunu.bunun maliyeti kendisine bilmemkacyuzmilyona bile mal olsa hic umursamaz.evinde kopegi ile beraber kalmayi tercih eder.tipki bugun benim yaptigim gibi.
akineton
kesinlikle ve kesinlikle çocuk sevgisinden farksız bir duygudur.neler hissettiğinizi anlatmak istersiniz ama başaramazsınız.karşılıksız hep tek taraflı bir sevgi duyarsınız.hatta size herhangi bir şekilde zarar verdiği zamanlar da bile sevmeye tüm şiddetiyle devam edersiniz.hiç bitmez köpek sahibi insanların köpek sevgisi.

ta ki sizi en çok üzecek olan kısmına gelipte dünyadan sizden önce göç ettiği zamana kadar.işte o zaman kırılırsınız ona,üzüzlürsünüz.hayatınız boyunca farklı konu başlıklarında çevrenizden duyduğunuz kesinlikle sana bir kalp lazım sözü anlam kazanır.kalbiniz olduğunu farkedersiniz.çünkü derinden yaralanmıştır.

çalışmasına dokuz yıl kadar ara vermiş olan gözyaşı bezleri şaha kalkar,akarsu gibi gözyaşı üretir.sen de git amına koyduğumun dünyasından sen de bırak beni dediğinizde mezarı başında, dönüp geriye bakılır,köpeğinizle geçen 2 yıl sevgilinizle geçirdiğiniz güzel anlar gibi,çocuğunuzla oynadığınız masum oyunlar gibi hatırlanacaktır.sonra da hayata devam edilir.o en masum en sadık dostunuz artık olmayacak yerine alınacak başka bir köpek sanki onu aldattığınızı düşündürerek kemiklerini sızlatacaktır.
elma sekeriiii
köpeğin, sahibinin onu yatağına alarak koca cüssesinin altında ezerek uyuması; buna mukabil gösterdiği iyi niyeti hissederek sahibine karşı duyduğu derin sevginin ismi. hatta bir gün boğulacak o olacak.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol