çömezlere tavsiyeler

eger cehenneme dogru ilerliyorsan durma devam et
yeni yazarlara tavsiyeler ile karıştırılmaması gereken tavsiyelerdir bunlar. henüz yazar olamamış, yahut çömezliğe düşürülmüş; neticede konum olarak çömez olanlara verilebilecek tavsiyelerdir bunlar. yoksa yazarsınızdır ama çömezin dik alasısınızdır beni alakadar etmez. illa ki çömez yazması gerekir nickinizin ardında...

1- çömez iken kimler var butonunu görememektesinizdir. hiç dert etmeyin. adress bar!ahttp://www.bilgisozluk.com/aktif.asp yazın; ya da direk bu başlığı bulun ve linke tıklayın, işte size kimler var!

2- çömez iken, kim, muhteşem ve berbat butonları yanında msg butonu görünmemektedir. yine hiç dert etmeyin tabii ki. açın houstonu, mesaj atmak istediğiniz yazarın nickini yazın ve mesajı yollayın! yani çömez iken mesaj atamamanız felan hikaye.

3- eğer yazarlığa doğru ilerliyorsanız, durmayın; devam edin.

daha da yakalarsam eklerim buraya. ha bi de adam gibi entryler girerseniz hemen yazar olursunuz bunlarla uğraşmazsınız tabi ama bu tavsyeden sayılmaz. hadi canlarım, iyi eğlenceler.
angelus
çömezlikleri boyunca doldurmaları gereken 10 entryden oluşan kotayı bkz ile ve diyalog tandanslı entrylerden meydana getirmemeniz gerekir. zira yönetici bireyler sizilerin girmiş olduğu o 10 entryden sözlük yazarı olup olmayacağınıza dair fikir edineceklerdir. ama verdiğiniz bkz.lar ve girdiğiniz diyaloglardan böyle bir fikir edinilmemektedir. verdiğiniz diyalogların neticesinde sadece "arkadaş ne çok konuşuyo" şeklinde tepkiler verilmektedir. bu durumda 10 entry girseniz dahi bu tip entryler sebebi ile herhangi bir onay alamamaktasınızdır.
independence
ayni entryleri ust uste yazmayin, sacmalamayin.siz goremeseniz bile yonetim goruyor entrylerinizi, onlara gore degerlendiriliyorsunuz.unutmayin ki siz yazarlik onayi alana degin ne siz ne de diger yazarlarimiz entrylerinizi goremeyecek.ancak biz gorebilecegiz, zira biz ustun irkin temsilcileriyiz.tek cabamiz ari irki yaratmak.
independence
size onay verildikten sonra "kirarim bu sozlugu" butonu araciligi ile sozlukten cikip yeniden giri$ yapin, aksi taktirde yazdiklariniz okunamaz.

size yollanilan onay mesajini dikkatli okuyun, bu nokta o mesajda da belirtiliyor. size soylenilen hicbir $ey bo$una degildir.
elma sekeriiii
bkz abkz gbkz kzkzkzkz yapmak için; önce hangi bkz vermek istiyorsanız; o kelime/kelime grubunu tarayın; ardından sağ taraflarda bulunan bkz çe$itlerinden birine basın.

independence
milyon kere yazilmi$tir, milyonbir kere yazmak gerekliymi$ ben bunu ogrendim.

hicbir $ekilde sozlukte smiley kullanmayin. smiley barindiran her entry silinir ve sizinle alakali ho$ bir kanaat olu$maz.

asla ama asla bir ba$ka sozlukten yahut bir ba$ka internet sitesinden birebir yazi kopyalayip sozluge aktarmayin, hemen farkedilir ve sozluk hesabiniz ilelebet kapatilir.

entrylerinizi biraz ozenli ve du$unerek yazin, pe$inizden atli kovalamiyor, biz hep buradayiz. aceleye gerek yok, yava$ yava$ ama ozenli.

bkz’ler ile alakali cok hatalar yapiyorsunuz, once $u ba$ligi okuyun;

(bkz: bkz)

"<bkz:>bilgi sözlük" gibi bir bkz sistemi yok, hic olmadi.

bir yazdiginiz entryi tekrar tekrar yazmayin, evet siz dahil kimse entrynizi okuyamiyor ama yonetim okuyor ve degerlendiriyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol