gta 4

sepulturk
oha derecesinde bir ertelemeye sahne olmuş oyundur. çıkış tarihi 2008 nisanına ertelenmiştir. sebebinin aynı anda iki konsola birden hazırlanmasıdır.

ayrıca grafiklerinde her zaman bir donukluk sezilen seri bu sefer ps3’ün sunduğu nimetler ile grafik konusunda tavan yapacakatır.

http://www.dailymotion.com/featured/video/x1kt71_gta-4-trailer
ludacris
xbox360 versiyonunda blur efekti fazla kullanilmis, ps3 versiyonunda ise blur efekti yokmus. xbox360`in renkleri daha iyiymis, ps3 versiyonun ise grafikleri daha keskinmis. yani kisacasi microsoft okadar para verdi xbox360 icin ozel olsun diye ama oyunu yapimcilari bile bu oyun ps3de oynanir diyerek, xbox360i bi kalemde silmislerdir...
hllrsn
san andreas’daki arabalar gta 4 tekilerin yanında konserve kutusu gibi kalıyor.adamımız amcasının oğlu roman ı arayıp kahve içmeye çağırabiliyor.telefonuyla mesaj çekebiliyor.internet kafeye girip maillerini kontrol edebiliyor.tamamiyle gerçekçi tamamiyle harika bir oyun.
mitili
arkadaşlarla oynandığında tadından yenmeyen oyun. deathmatch, car jack city, mafia work, gta race... gibi bir sürü mod var. hepsi de birbirinden zevkli. gta’yı 1 ve 2’sine hasta olup 2’den sonra hiç beğenmemiş ve oynamamış biri olarak çok sevdim bunu.
civeng
oynadığımız karakterin adı niko bellic’dir. kuzeni roman bellic ile şehri tanırken bir yandan da roman’ın sekreteri mallorie’nin arkadaşı michelle ile sevgili olurlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol