rejim tehlikede

esrakesh
cumhurbaskanımız ahmet necdet sezer in "bugün rejim hiç olmadığı kadar tehdit altında" sozleriyle ortaya cıkan gundem maddelerinden biri.kendisine bazı siyasetcilerden su sekilde acıklamalar gelmistir.
erkan mumcu ’’ben türkiye’deki siyasal rejimin zaten sağlam ayaklar üzerinde kurulu bir rejim olduğunu hiçbir zaman düşünmedim. bu rejimi, sağlam ayaklar üzerinde kurulu, dimdik ayakta duran, sağlam bir yapı haline getirmek istiyorsak, demokratikleştireceğiz. bürokratik devletler sallanırlar, demokratik devletlere bir şey olmaz.’’diyor.
daha sonra mehmet agar dalıyor soze ve "sayın cumhurbaşkanının rejim kaygısı ile ilgili elinde belge ve dökümanlar varsa ortaya koysun. gereğinin yapılması için cumhuriyet savcılarına iletsin. şu anda cumhurbaşkanımızın elinde rejim kaygısını ile ilgili ne gibi bir belge ve kaynak var bilemiyorum. bizim için her şeyin çözümü demokrasi içinde"

sayın cumhurbaskanımızı tenzih ederim o ne derse onu anlatmak istemistir..ama diger siyasetciler rejim tehlikede diyince insanın aklı karisiyor acaba koltuklar mı tehlikede diye.

(bkz: ukde)
hanzala
konuyla ilgili hoş karikatürler:
http://medya.zaman.com.tr/2007/05/03/mizah.jpg
http://medya.zaman.com.tr/2007/04/11/mizah.jpg
http://medya.zaman.com.tr/2007/05/11/mizah.jpg

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol