yatağın altında yasayan canavar

mitili
çoğu çocuğun en büyük korkularından biridir. bu yüzden yalnız yatmazlar, hatta kapıp yer korkusuyla ayağını yorgandan dışarı çıkarmaya korkanlar bile vardır.
darth sidious
kucukken orada saklandigini bilirdim. sonra bir gun tum cesaretimi toplayip, isik kapaliyken yatagin altina girdigimi hatirliyorum. ne olacaksa olsun deyip elimi de cevrede gezdirmistim. ben kucukken cok cesurdum.
bb
ben küçükken bir de hareket eden çarşaf desenleri vardı, ışıklar kapanınca o dinazor desenli çarşafım bütün sevimliliğini kaybeder, beni çığlık çığlığa yatağın dışına çıkmak zorunda bırakırdı. ben küçükken çok salaktım, evet.
steroid
türünün son örneği olduğunu düşünen ve usa hükümetinin gerçeği halktan sakladığını iddia eden derneğin aradığı canavar. bir nevi cloverfield.
teyzem, kuzenim küçük bir kızken yatağın altına bakmaya çok korkmasına rağmen kar yağdığı birgün o öcüye acıyıp yorganı üstüne örtmek istediğini ama aşağıda kimseyi bulamayınca ağlamaya başladığını anlatmıştı.
allah’tan ben daha şanslıydım. eski evde ranzanın üst katında yattığımdan benim için en büyük tehlike alt yatakta uyuyan kızkardeşimdi.
(bkz: biz küçükken komple salaktık)
armour
gururludur. mütevazidir. üşütür hasta olur. yine de kimsenin yerini kapmaz yazık.. halbusi canavar ünvanına sahip; ben olsam sıçıttırırım adamı bi daha yanından bile geçemez o yatağın, yayıla yayıla yatarım osura osura uyurum o yatakta, canavarlığımın bütün imkanlarını kullanırım. ama biraz utangaç demek ki.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol