23 mayıs 2007 ozhan canaydın basın toplantısı

nihilist
basın toplantısı tam bir ozhan canaydın sovu olmustur. galatasaray bunu da gormustur. ozhan canaydın hala yaptıklarımız diyebilmektedir. sanırım sizofrenik bir hal aldı bu soylemler, zira yonetim gercekten birseyler yaptıgına inanıyor.

ozhan canaydın’ın 5 senelik baskanlıgı;

riva projesi diye bir sey var, proje en nihayetinde ama sanırım yonetim bile bilmyor ne oldugunu zira 5 senedir yaklasık 5000 kere riva projesi dedikleri halde daha bir sozlesme, civi cakılması gibi emraleri bırakın tutkalla yapıstırılmıs basit bir maket bile gosteremediler.

seyrantepe falan dediler; 5 senedir her sezon oncesi ali samiyen kapatılıyor, her sene biz macları olimpiyat standında oynıcaz ve iki sene sonra 55 bin kisilik stad olucak deniyor, sonuc; bilmem kac milyon dolar harcanarak yapılan bir kac maket ve bir kac animasyon dısında ortada tek bir sey yok. hayır madem stat yapmıyorsun bari ali sami yen’i onar avrupa kupalar falan icin, en azından bir iki guzel mac izliyelim.

toplam 5 sene, iki sezon 20 transfer donemi goruldu. gazete haberlerini yok sayıyorum ama bizzat ozhan canaydın agzı ile her transfer donemi icin iki flas transfer sozu verdi, yani toplam 40 adet transfer sozu verdi bu baskan, alınanlar ise; inamato, carrausca, servet, mehmet, hasan kabze, daha sayamadıgım niceleri. sayamadıklarımızı bırakıp suanki kadroya bakarsak zaten durum yine ortaya cıkar; mondragon, song, thomas, umit karan, arda dısında takımda cok net soylemek gerekirse adam yok. bırkın yedek oyuncu ilk 11 bile olsuturulmaz eldeki 22 oyuncu ile.

ozhan canaydın2ın en buyuk kozu cebinden verdigi artı sahsi olarak sorumlu oldugu 70 milyon dolara yakın borc ve bir kac gun once ortaya cıkan belgeler ile goruyoruzki o borcların tamamıda galatasaray sorumlu imiş yani ozhan can aydın’ın altına girdigi borc yok.

bunun yanında birde basarısızlıklar var somur olarak; galatasaray adası sırf yoneticler daha ucuza orda takılsın diye el degistirdi aylık bilmem kac yuz bin dolarlık gelir yok oldu, hic tranfer yapılmadı hic bir somut sporitf basarı yok ne kombine satılıyor nede magazalarda galatasaray urunleri, en acısı ise dunyanın ilk 10 nunda yer alan devasal bir marka suanda turkiye liginde bile soz sahibi degil.

tum bunlar ısıgında ozhan canaydın soz konusu basın toplantısı bunca taraftar tepkisine ragmen sevk ile gorevlerine devam ediceklerini duyurmus, hedef olarak hıncal uluc’u gostermistir. bir spor yazarının koca galatasaray baskanına kafa tutabielcegini soylemsitir. edilgenligin doruk noktası olmustur.

soz soz; bu basın toplantısının en guzel haberi kuskusuz mart 2008 de secim olacagının ve yuksekle muhtemel yeniden secilemeyecegini anlıyan ozhan canaydın’ın bir kez daha aday olmaycagını soylemesidir.

5 sene sabrettik mart 2008 kolay gecer diyip yrınlara umutla bakıyoruz artık. bu sezonda 3. oluruz, uefa’ya on elemelerde veda ederiz. ama mart 2008’de saglam bir yonetim gelirse stat vs. bitirilirse yakalsık 3 sene sonra toparlanmaya baslarız.

yasasın mart 2008...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol