herkesin içinde oh yeah diye bağıran insan modeli

scapegoat
bu tip insan modelleri az bulunur olup dejenerasyon ornegidirler.
gul gibi turkcemiz varken, "oh evet" diye bagirmak varken, "oh yeah" $eklinde bagirirlar. i$in kotu tarafi herkesin icinde bagirmalaridir. neden herkesin icinde bagirdiklari ise ayri bir ba$lik altinda tarti$ilabilecek bir konudur.

bu insan modeline mensup ki$iler duyulduklari anda otobuste ayar veren ya$li teyze baki$iyla odullendirilmelidirler.

bu noktadan sonrasi ki$isel bilgi icerir.

-----ki$isel spoiler-----

utanmayarak soylemek isterim ki ben de bu insan modelleri arasinda yer almaktayim. tamam durun bir dinleyin gecerli sebeplerim var. malesef bu insanin elinde olmadan yapilan bir davrani$tir. nasil tiki olan bir insan tikiyle oynayinca istemsiz davrani$lar sergilerse bu da benzer bir zincirleme reaksiyon ornegidir. yalniz beni bu ba$lik insanlarindan ayiran kucuk bir nokta var ben "oh yeah" diye bagirmam,"oh yes" diye bagiririm.
gunun birinde herkesin icinde "oh yes" diye bagiran birini duyarsaniz bu ki$i %81.486 oraninda scapegoattur..

-----kisi$el spoiler-----

uzun lafın kisasi bu tip insan modeli goruldugu yerde islatilip sopa ile dovulmelidir.

bilgicin notu: ayrica sacmalayici ile alakali bir ukdeden yola cikildi bu ba$lik acilirken. aslinda o kadar da sacmalamiyormu$ bu meret. yapanin da ellerine saglik diyoruz.
elma sekeriiii
medeni cesaret diyorsanız; soyle bir ornekle incelenebilecek bir konudur:
alakasiz bir yerde ,garip(!) bir film izledigini soyleyip, bize hemen orada action nasil olur diye gostermeyi aklina koymus olan yarim akilli arkadas, onun disinda arabada olan 2 kisinin saskin bakislariyla birlikte, ön koltukta tek basina ohh yeaaahhh! diye bagirarak ve kucuk(!) kalca hareketleri ile arabadakileri ve otoparkta bulunan diger insanlarin ilgisini cekebilmeyi sallama efektiyle basarmis basarip kendini dumurluk hale sokabilmistir. kendisi magmaliktir zannimca, en guzel yere transferini arz ederim

(bkz: illa gostermek zorunda miydin)
(bkz: hasta ruh)
nickten yana sansim yok
bastıramadığı hayvani duyguları olan insandır. bu hareketini bir de dişlerini sıkarak yapıyorsa karantinaya alınması gereklidir.

görenlerin insanlık namına banyoya götürmesi rica olunur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol