samet güzel

passive
zico’nun tercümanı, ilginç kişilik. portekizce bilmiyorum ama tercümelerinde mübalağa olduğu aşikar.
ayrıca gollerden sonra yedek kulubesinde en çok sevinen, hoplayıp zıplayan hatta ve hatta takıma zico’dan daha çok müdahele eden de bu beyfendidir. fanatik fenerbahçe’li olduğunu düşünmekteyim ama du bakalım.
tumeri
maclari kafasi guzel ciktigini dusunmekteyim insan tercuman olmanin farkina varmali edepli davranmali diye dusunuyorum
redcrow
rahatsız herif.tv de ne zaman fb ile ilgili bir haber olsa en ön saflarda bu çocuk var.ne başkanlarını ne de hocalarını onu gördüğüm kadar görmüyorum.sordum araştırdım sadece ben değil futbol izeleyen herkes rahatsız adamdan.bu sabah takımın antreman özetlerini izlerken bi baktım almış topu sahanın ortasında freestyle takılıyor kırık.kontrol altına alsınlar acilen, çıldırıp ilk 11 de sahaya çıkacak yoksa..

(bkz: itici)
laughter
kendisi hakkında; zico’nun söylediklerini çevirirken kendinden de bir şeyler katıyor, zico az konuşuyor, bu çevire çevire bitiremiyor şeklinde söylentiler oluyordu. ama aslının öyle olmadığı anlaşıldı. meğer, spor kanalları zico’nun konuşmasının tamamını yayınlamıyormuş kimse bir şey anlamayacak diye o yüzden direkt samet’in söyledikleri yayınlanıyormuş. biz de çocuğun günahını aldık.

ancak fanatik fenerli olduğu doğrudur. hem de bayağı fanatik. ayrıca adriana lima’ya da hayranmış kendisi.

bir de şu anda var mısın yok musun’da carlos’un çevirmeni olarak bulunuyor.
hittheroad2timesjack
bugün itibariyle fenerbahçe spor kulubünden istifa ettiğini duyurmuştur.

aziz yıldırım ın alex ile her şeyi ben değil bu çocuk açıklayacak dedikten sonra adamcağızın istifa etmesi pek manidar olmuş.
esrakesh
iki arada bir derede kalan insandır. adamın fenerbahçe sevgisi gözlerinden belli. alexi sattı diyorlar ama giden gitti adam kaldı. ne diyecek acaba başkan soru sorduğunda. çok üstüne gittiler yok yere garibimin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol