blackberry

0 /
kirkyillikkahve
şarjı bitmesine yakın şebekesini kapatıyor kendi kendine ve bundan sonra şarjı bitmek bilmiyor, bunun dışında hangi operatörden aldıysanız onunla konusup ya da kvk’ye verip tüm operatörlere açıtırabiliyorsunuz.
independence
teknoloji manyagi olmama ragmen bu gune kadar birak alip kullanmayi, daha elim degmemi$tir bu telefona yemin ederim. ne i$e yarar, ozellikleri nelerdir vs. hicbirinden haberdar degilim.

cagir gerisinde kalmaya ba$ladim sanirim yava$ yava$.
mementoo
diğer telefonlardan ayıran enbüyük farkı mail özelliğidir.mail server ile sürekli iletişim halinde olduğu için mail server’a gelen bir mail’i anında algılayıp çekiverir.bu konuda outlook programınız dahil diğer tüm telefonlardan daha hızlıdır.diğer bir özelliğide blackberry firmasının kendi internet şebekesinide kullanabilmektedir.bu sayede gsm operatörünüzün internet şebekesini kullanmadan ücretsiz bir şekilde blackberry kullanan diğer kullanıcılar ile ücretsiz bir şekilde chat yapabilir veya kullandığınız programlara bağlı olarak başka özelliklerdende yararlanabilirsiniz. başkada önemli bir özelliği yoktur.birde mail özelliğini kullanmak için gsm operatörünüzden bis üyeliği hizmeti almanız gerekir.bunun ücretide aylık 30 tl civarındadır.bence değmez.
goetica
pilini çıkarıp tekrar takarak telefonu başlatmaya çalışırsanız hayattan soğursunuz. akıllı telefon diye satıyorlar ben ona bi şey diyemiyorum ya la.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol