musa nin çocukları tayyip ve emine

goetica
gazeteci ergün poyraz tarafından yazılmı$ tayyip ve emine erdoğan’ın ya$amlarını anlattığı kitabı.kitabın arka kapağını incelediğimde gayet kolpa ve gereksiz bir kitapmı$ izlenimi bıraktı bende,hayırlısı.

http://www.ideefixe.com/kitap/tanim.asp?sid=fs84dnope6qox856ycnq&referer=78904
passive
kitabın arkasında yazan tanıtımdan edindiğim bilgiye göre tayyip erdoğan ve emine erdoğan’ı musevi asıllı olmakla suçlayan kitap. ’iyi de musevi olmak suç mudur ki?’ diye sorarlar adama. önce bunun bir irdelenmesi gerekir. sonra kitabı yazılır...
dccl
ergun poyrazın son dönemde bir çok tartışmaya konu olmuş kitabı. kitap yer yer saçmalasada ve hatta rte ye saldırı niteliğinde olsada yer yer doğru tespitler barındırmakdadır. emine erdoğan ve recep tayyip erdoğanın kütükleri ie başlayıp recep tayyip erdoğanın yaşamı üzerine devam etmekdedir.
teselya
isimin çok duyduğum kitap.almayı da düşündüğüm kitaptır ayrıca.rivayet ayrıca diyorlarki tayyip dava açmış asılsızlığı üzerine ergün poyrazda delilleri nüfus kütüklerini mahkemeye sununca dava düşmüş...
burakthy
akp genel başkan yardımcısı murat mercan yazarı abd’de düzenlenen bir toplantıda cia ortadoğu masası şefi richard perle ve diğer istihbarat örgütlerine şikayet etmiştir.yazarımız bu kitabında; tayyip ve emine erdoğan’ın doğumundan bugüne kadar olan hayat hikayelerini.

tayip ve akp’nin israil, abd ve ingiliz büyükelçi ve istihbarat örgütlerinin desteğinde nasıl gelişip serpildiğini görecek, tbmm’de yine bu ülkelerin lehine sergiledikleri faaliyetlerini okuyacaksınız. tayyip’in amerikan vatandaşlığı yanında, arap kökenli olarak tanıttığı eşinin arap değil, yahudi soyundan geldiğini ibretle izleyeceksiniz.

keza kendinin de musa’nın soyundan geldiğini...kitapta yasin el kadı-tayyip, tayip-usame bin laden, tayip-ülker, yasin el kadı-ülker ilişkilerini bulacaksınız.tayyip’in mal varlığındaki inanılmaz artışlarla, belediye başkan maaşının yanında, belediye şirketlerinden huzur hakkı adı altında aldığı paraları göreceksiniz.

tayyip’in belediye başkanlığı döneminde yapılanması hızlanan "geleceğin başbakanı ve cihat hazırlığının" tbmm’de geldiği son safhalara tanık olacaksınız.


emin çölaşan

bu kitabi okuyun

elimde ergün poyrazın birkaç gün önce piyasaya verilen son kitabı...

"musa nın çocukları tayyip ve emine."

okumaya başladım, elimden bırakamadım. ergün poyraz muhteşem bir araştırmacı. akla hayale gelmeyen arşivlere balıklama dalıyor, inanılmaz belge ve bilgileri ortaya çıkarıyor ve yorumunu yapıp okurlarına sunuyor.

bundan önce yazdığı "patlak ampul", "refahın gerçek yüzü", "kanla abdest alanlar" gibi kitapları da böyleydi.

"musanın çocukları tayyip ve emine"yi okurken şaşırdım.

türkiyeyi kimlerin yönettiğini, onların geçmişini, yaşam öyküsünü, büyük sermaye ile aralarındaki parasal ilişkileri gerçi biliyordum ama böylesini, bu kadarını ve dahası, kitabın isminin niçin bu olduğunu ergün poyrazın kitabını bir solukta okuyunca öğrenmiş oldum!

burada size daha fazla bilgi vermek istemiyorum.

sizden ricam, bu sürpriz kitabı mutlaka okumanızdır.

okuyunca bana teşekkür borcunuz olacak! bir mesaj atıp teşekkür etmenizi bekleyeceğim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol