lezbiyen olma sebepleri

apple
kadın kişisinin, kendi cinsinden hoşlanmasının nedenlerini aramaktır.

öncelikle (bkz: lezbiyen)

muhtemelen en büyük sebep erkeklerden nefret etmek olacaktır, muhtemeldir, neden olmasındır.
betterthan
kadin kisisi erkek sertliginden hoslanmayip kadin zarefeti aramasindan ve erkeklik hormonu fazla olmasindan mutevellit boyle bi atraksiyon yapabilir,ta ki lezbiyen sevgilisinin erkek arkadas buldugunu gordugu vakte kadar.
sukela
iö 7. yüzyılda bugün adı midilli olan lesbos adasında tüm kocalar sabahlara kadar içki ve eğlenceye veryansın ettiği için kadınlar yalnızlıklarına teselliyi kendi aralarında arayıp buluyorlardı. işte o adanın adıyla anılan sevicilik tutkusu, yani lezbiyenlik, bu haldeki eğlenceli yaşam sonunda ortaya çıkmıştır.

(bkz: saffik sevgi)
sappho
erkeklerin neredeyse hepsinin sahip olduğu aptal mantık. hiç kaybetmeyeceklerini sanmaları, kaybetmekten korkmamaları, yalnızca kendileri varmış gibi davranmaları. ve hayvanlıkları. belki de erkek toplumundan henüz küçükken korkan minik kızın onlardan sonsuza dek kaçması. acı.
salome
psikolojik olsa gerek, gerci biri bana escinselligin genetik oldugundan bahsetmisti. aslinda tuhaf bir olgu lezbiyenlik zira her kadinin icinde baska bir kadin ile fiziksel munasebete girmek yatmaktadir gibi geliyor bana yani daha acik olmak gerekirse, ki en sevdigim sey, her kadin bir sekilde baska bir kadin ile cinsel iliskiye girdigini dusunerek tahrik olur hatta inatla masturbasyon bile yapar demek istiyorum. bir defa denemek, merak gidermek amacli lezbiyen iliskiye girmek-kastim tamamen fiziksel- o kisiyi lezbiyen egilimli mi yapar? sebep aranmali midir ardinda? yoksa tam manasi ile kadinlari tercih eden kadinlar icin mi kullanilir "lezbiyen" isimlendirmesi? sebep icin de bunlara mi basvurulmali? belki de lezbiyenlik diye bir tercih soz konusu degildir. neyse anlatmak istedigim, "her kadinin icinde gizledigi, bastirdigi kiminin ise ortaya cikardigi bir ’sapkinlik’(tirnak icinde)olarak lezbiyenlik yasama gecirildigi surece mi ’escinsellik’ olarak algilanmalidir" uzerine biraz dusunulmesi gerektigidir dolayisi ile sebepleri de kaba taslak bir resim cizdirir beyinde.
artemisia
öncelikle çok gerzek başlık gördüm ama böylesini uzun süredir görmemiştim. olunmaz doğulur efendim o yüzden bir sebebi yoktur, bir seçim değildir, bir hormonal bozukluk/hastalık değildir, psikolojik değildir, sapkınlık ya da sapıklık hiç değildir.

edit: gerzeğin biri de berbat vermiş, halbuki önce araştırsa da öyle oylasa şahane olurdu.

editoğluedit: gerzek sayısı 2, tamam.
spongebob
kadında erkekden daha çok şey bulmakdan kaynaklanan sebeplerdir. aslında lezbiyen olma sebebi diye bir şey yoktur. lezbiyen bir bayan gayet bir erkeklede ilişki yaşayabilir. fakat dışarda bunca aç eli ve aklı genital bölgesinde olan erkeklerin dolaşması kadınların en büyük lezbiyen olma sebebidir.

(bkz: eksi oy alacagini bile bile o entryi girmek)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol