14 mayıs 2007 içelim acilalim istanbul zirvesi

goetica
sepulturk bireyinin istanbul’a geli$i sebebiyle ben $ahsen bizzat kendim ve sıpalçırk bireyi tarafından gerçekle$tirilmek üzere iken independence ki$isinin yırtık dondan çıkarcasına pörtediği zirve olmu$tur.

sepulturk ki$isi ile hayat ne tuhaf vapurlar filan derken bir martı resmi çekebilmek için vapurda $ekilden $ekile girdiğimiz akabinde martıların bize trip attığı en nihayetinde aldığım simidin de elimde patlamasına sebep olmu$ zirve olmasının yanı sıra en son be$ikta$ kadıköy vapurunda sanarken kendimizi üsküdar’da bulmamız ile sona ermi$ zirvedir..

goetica’nın gözü ile zirveden kareler..

be$ikta$ vapuru yandan çarklı:(goe & sepul)
http://img521.imageshack.us/img521/6176/abcd0008rl5.jpg

angelus’u sevgiyle andık:
http://img521.imageshack.us/img521/9374/abcd0006dp7.jpg

ps:evet o vapur değil ama biz vapurmu$çasına sevdik.

evde kalmı$ kız kulesi:
http://img521.imageshack.us/img521/3499/abcd0007fz7.jpg

ps:evet o kız kulesi değil ama kız kulesi ruhu var onda.

independence & sepulturk’un dillere destan a$k kokan romantik pozları:(habersiz çekilmi$tir)
http://img70.imageshack.us/img70/1482/abcd0009sj9.jpg

hesabı indy’e kitlemenin hazzıyla entryme son veriyorum.
sepulturk
hala o kadıköy vapurunun üsküdara nasıl yanaştığını hadi yanaşmasını geçtim koca vapurun yolda nasıl motora dönüştüğünü anlayamadığım zirve olmuştur. ha bir de nerden nasıl gelmiştir anlamadım ama zirve sonunda çantamda iki adet sigara paketi peydah olmuştur.
independence
geotica’nin ustun zekasiyla vapur gorunumlu bir motora binerek "sozde" kadikoye giderken kendimizi uskudar’da bulmamizla alevlenen zirve oldu.kadikoy iskelesinden kalkip uskudara yana$an motor hangi devirde icat oldu onu hic bilemedik biz.gerci bulundugumuz yer de kadikoy iskelesi miydi yoksa uskudar iskelesi miydi o da muallaktadir.goetica’nin "ay ay ay gec kaldim eve babam agzima siccak ay ay" soylemleri sonucunda kendisi taksiciye emanet edilmi$, akabinde sepulturk ile birer tequila icildikten sonra kendisine de "hade na$h" denilmi$ ve akabinde nick nicki nickince davet edilerek kisa sureli de olsa icmeye kendisi ile devam edilmi$tir.gun her zamanki gibi degi$mez bir bicimde telefonumu kaybetmemle sonlandi ya cok $ukur allahima.

her alkol gecesi akabinde telefon caldirmak & kaybetmek fix oldu bende cok $ukur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol