100 yilda şampiyon olmak

jean valjean
apayrı bir heyecandır, coşkudur bu. ama fenerbahçe’nin ki gibi mi? kesinlikle değil. 100. yılda kendisinden başka hiç bir takım taraftarının sevinmesini istemeyen eskişehirspor taraftarlarının arasında beşiktaş bayrağına sarılıp, eskişehir’i karnaval yerine çevirmektir. zaferi kesinleştiren sergen golüyle yılların ve 100. yılın enerjisini boşaltmaktır 100. yıl. keşke 100. yıllarında şampiyon olan fenerlileri de görebilmiş olsaydım o aynı şehrin aynı sokaklarında.

(bkz: beşiktaşlı olmak)
suppiluliuma
bir galatasaray taraftarı olarak bunu yaşayamamak bana tabii ki koymuştur. çünkü bizim yerimize fenerbahçe şampiyon olmuştur. benim anlamadığım 100. yılda şampiyon olunca ne oluyor? fifa başkanı gelip başkana afedersiniz sakso çekse anlayacağım. ama yok, aynı ödül, aynı heyecan. o kadar anlatılıyor değişilmezdir, anlatılamazdır, yeri tutulamazdır diye. siz ne anlarsınız anlatılamazdan, yeri tutulamazdan, değişilmezden, unutulmazdan...

(bkz: hayatında bir kere olsun uefa kupasını almak)
(bkz: dünya sıralamasında birinci olmak)
(bkz: o da yetmeyip süper kupayı almak)

arsenal maçını izlerken taraftarın söylediği "dağ başını duman almış" marşının kalbimizde bıraktığı o izi bir tek biz biliriz, öyle de kalacak.

bir yıl da şampiyon olamadık çok mu??

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol