oks 2007

freak
heyecanlanmaya gerek yoktur. sınavdır gecer önemli olan hayat sınavını gecebilmektir. kısaca herkese basarılar dilediğim sınav.
darkkwayy
10 haziran 2007 günü saat 10 : 00 da ilköğretim 8.sınıf öğrencilerine yapılacak olan şimdiden girecek olan herkeze başarılar dilemekte olduğum sınav.
passive
yamulmuyorsam son oks’dir.giren öğrencilere akide şekeri yemelerini öneriyoruz efendim.

sonradan gelen edit: evet efendim tahmin ettiğim gibi yamuluyormuşum. son oks gelecek seneymiş.. düzeltme için trafoberk’e teşekkürler..
deepblack
heyecana hiç gerek yoktur bu gibi sınavlarda. sakin ve mutlu giren tabi birazda birşeyler bilen iyi yapar benim felsefeme göre.
sepulturk
devletin yine öğrencileri yolum yolum yolduğu sınav olmuştur. ilk önce kendi beceriksizlikleri yüzünden puanları yanlış hesaplamışlardır. bu ayıplarıyla "getirin düzelteceğiz biz" diyeceklerine üstüne bir de 10 ytl para istiyorlar. bu nasıl bir arsızlıktır bu nasıl bir terbiyesizliktir.

şimdi kimse bana yasal prosedurlerden bahsetmesin. bunun yasal prosedürü mü olur? kos koca milli eğitim bakanlığı olarak bir güzel sıçmışsınız şimdi de sıvıyorsunuz. aferin lan size, çok iyi buldunuz milleti yolmanın yollarını.
1810
öss gibi bakanlıktan ayrı, özerk şekilde yapılmayan bir sınav olmadığı sürece, göt kıllarını sayar gibi optik form okumaya devam edecekleri sınav türü..
theli
benim de girdiğim, resmen fiyasko olan sınav. yanlış soru sordular. yanlış değildir, düzeltme yok dediler. mahkeme onları yola getirdi. sonuç olarak 1 soru iptal edildi. ayrıca müfredatta olmayan bir zımbırtıdan da soru sordular. sonra puanları yanlış hesapladılar. şu milli eğitim bir işi de düzgün yapsın be kardeşim.
bence son 5-6 yılın da gelmiş geçmiş en kazık oks’sidir.
siyah inci
sınava girecek olanlar için çok önemli fakat diğerlerine göre fazla önemi olmayan sınavdan çıktıktan sonra öğretmenlerin bu sene sorular kolayı lafını çok kullandıkları sinir bozucu sırf öğrencileri sitrese sokmak için yapılan gıcık bi sınav

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol