sigara markasına göre karakter tahlili

siddartha
uzun marlboro için dolmuşcu sigarası denir.söferin sigara ücretini dolmuş sahibi karşıladığından pahalı olanı tercih ettikleri için sanırım.
akasha
tüm genellemeler yanlıştır, fakat:

camel soft: metalci sigarasıdır. dorock vb mekanlarda winstonın yanında en çok içilen sigaralardandır. züğürt metalcilerce muadili 2001 veya samsundur.

winston box / winston soft: metalcilerden ziyade daha grungelarda mevcuttur. inanmıyosanız kadıköy kadife sokağa girin ve tüm o kısa siyah göz kalemli kızlardan sigara isteyin, görün. züğürt muadili chesterfield ve belki lmdir.

marlboro light: hiç şaşmaz, tüm tikky bayanların sigarasıdır. içim kolaylığı sebebiyle zaman zaman geri kalan sigara içerlerce de kullanılır. baya kazıktır ve muadili hakkında bir fikrim yoktur.

tabi kişinin kendisinden önce sigarasına bakıp önyargıyla yaklaşmak baya saçma olur, tersini yapıp tesadüf eseri bu tür saptamaların uyduğunu görmek belki bir nebze daha doğru olacaktır.
eldrun
genelde yurtta kalan öğrenciler winston kullanır. parası olanlar kısa bir süre marlboro kullandıktan sonra, yurt ortamındaki otlanmalardan nasibini alıp winston’a geçerler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol