kenan evren e saygı göstermeyen gençlik

wily blake
kenan evren gibi büyük bir adama saygı göstermeyen benliğini kaybetmiş, dejenere gençliktir.

bir kere kenan evren devlet büyüğüdür, hem siyasi hem askeri hayatın en tepesinde bulunmuş bir insandır. hemde sıradan politikacılar gibi seçim denen saçmalık ile değil bileğinin hakkı ile başa geçmiştir.

eskimiş anayasamızı yeni modeli ile değiştiren, ’yök’ gibi muhteşem bir kurumun kurulmasına ön ayak olan, üniversite hocalarına saçını sakalını kestirip, şekle şemale sokan kenan evren’dir.
akademi de kadir kıymet bilmiş böylece birçok üniversiteden fahri akademik titrler almıştır. hemde öyle sıradan insanlar gibi fahri doktora falan değil bütün akademik gelenekleri yıkıp, şanına yaraşan fahri profesörlük ünvanını almıştır.

bilindiği gibi kendisi bir adalet timsalidir. bir sağcı bir solcu asmıştır. yani bütün evlatlarına aynı şefkati göstermiştir, ayrım yapmamıştır.

ayrıca sanatın ve sanatçının dostudur.
türkiye’de nudist resmi kitleler ile buluşturan kişi kenan evrendir. (görüldüğü gibi aynı zamanda tabu yıkıcıdır.)

hepsini geçtim kendisi yaşlı başlı bir insandır. bayramda yaşlıların elini öpmek, büyüklerini sayıp küçüklerini sevmek bizim geleneklerimizde vardır.

netekim böylesi yüce bir insana saygı göstermemek terbiyesizliktir, bilinçsizliktir, yozluktur. bu durum, şer odaklarının ülkemiz üzerinde oynadığı türlü türlü oyunların bir sonucudur.
80 sonrası gençliğin ne hale geldiğinin apaçık bir göstergesidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol