dailymotion

minyonlarin sevgilisi
youtube’un sürekli kapanması nedeni ile sıklıkla türk istilasına uğrayıp ana sayfa ve yeni eklenen videolar içerisinde "turkish belly dance" başlığı fazlasıyla görülmeye başlandı. nelson mandela gibi öyle bir dünya istiyorum ki.. youtube istanbul ise dailymotion izmir benim gözümde. çarpık kentleşmesi devam etmez umarım.
aello
habire sayfayı yenilemenizi ister, video ararsınız, kaldırılmıştır falan. saçma salak bir video sitesidir. youtube u açamayanlar dns ayarlarıyla oynasındır, böyle salak şeylerle uğraşmasın kimsedir...
independence
2 sene once opendns ile girebiliyormu$um bu siteye, o tarihten bu tarihe opendns ile dahi giremiyorum zira ip si engellenmi$, dns degi$iklikleri yemiyor.

salak edit: eger benim gibi bir cakallik yapip hosts dosyasinda yasakli sitelere girebilmek icin ip falan yazdiysaniz siliverin onlari. o zaman girersiniz.
independence
skip ads yok ne yazik ki bunda, reklami komple izlemek zorunda kaliyorsun ama youtube'da ki gibi video arasinda reklam yok en azindan. bir de ads 14 saniye falan suruyor, o kotu o.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol