9 mayıs 2007 utah jazz golden state warriors maçı

sepulturk
son saniyeleri müthiş bir çekişme içinde geçen ve mehmetin müthiş performansına eşlik eden deron williams’ın iki saniye kala attığı basketle uzatmaya giden maç. mehmet okur an itibariyle 23 sayı üretmiştir. maçın uzatmaları az sonra başlayacaktır.
sepulturk
uzatmalarda utah jazz’ın tecrübesini ortaya koyup kazandığı maç olmuştur. mehmet okur maçı 23 sayı ve 18 ribaund ile tamamlamıştır ve utah seride 2-0 öne geçmiştir. baron davis’un bütün playoff süresince devam eden mükemmel performansı bu maçta da 36 sayı ile devam etmiştir fakat yenilgiyi engelleyememiştir.
sepulturk
ayrıca müthiş bir özveriye sahne olmuş maçtır. derek fisher hasta kanser olan kızının ameliyatından sonra onun yanında evdeyken, deron williams’ın sakatlanması, yedek pg dee brown’un da sakatlanması üzerine, derek fisher arandı ve maça gelip gelemeyeceği soruldu. büyük bir profesyonellik örneği göstererek maça gelen fisher ısınmadan oyuna girdi ve baron davis’in hızını kesip, uzatmalarda da kritik bir üçlük atarak maçın kazanılmasında büyük pay sahibi olmuştur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol