seviştikten sonra kıçını donup uyuyan sevgili

goetica
sevi$mek eyleminden sonra hiç bir sevgi $efkat kırıntısı göstermeden kıcını dönüp uyuyan uyumakla yetinmeyip horlayan sevgili çe$ididir.

bunun bir de koca/karı versiyonu vardır.
peugeot205
kic dönülen kisi gudubet bisey olsa gerek yoksa hangi normal insan böyle güzel bi olayin ardindan kicini döner uyur.sevismede zaten zoraki olmustur yüzdebinbesyüz
zabit
uyunabilir arkadaş,
neden bu kadar garipsenir ki,önemli olan bunu sürekli yapıp alışkanlık haline getirmemektir,seviştikten sonra sürekli ve saatlerce konuşmak isteyen sevgiliden farkı yoktur bu durumun,ben ve birçok erkekte bundan müzdariptir,uzun lafı kısası çiftler orta yolu bulmalıdır.uyutulmayan erkekler adına benimde söyleyeceklerim bunlardır.
anatollian wolf
uyunmaz kardeşim uyunmaz kendini düşündüğün gibi partnerini de düşünmen gerekir sevişmek işini görüp kıçını donup yatmak değil işini görmeden karşındakini görmektir. ayrıca ilk sevişmeyi uzun tutarsan ki bizim türk erkekleri ne kadar bu işi bilir orasını bilemem bu süre ne kadar uzarsa partner o kadar yorulur ve ikisi birden yorularak uyur ki bu sefer iki partnerde kıçını döner uyur böylelikle ortada bir sorun kalmaz ama bizim türk hanzo lar direkt olarak mevzuya girince sonrada dur bi sigara içerim derse işte o zaman kıçı dönüp uyumak kaçınılmaz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol