alexander mahone

puppeeter
prison break´ in kes götverenidir. scofield bradirlara yaptigi her yamuk elbet cezasiz kalmayacaktir. nitekim maykilim skofieldim yemini bozmus, arlanmaz bir intikam avcisi olmustur.
passive
----------------------------------------------------spoiler içerebilir---------------------------------------------
tam bir orospuçocuğu olmasına rağmen (özellikle 3x13’te daha iyi anlaşılıyo ne kadar pis bir herif olduğu) feci büyük bir sempati beslemekteyim kendisine. belki de vakt-i yapmak zorunda olduğu şeyleri hiçbir zaman yapmak istememiş, yaptığında da pişmanlık duymuş olmasından dolayıdır bilmem ama panama’daki hapishaneden, kaçıp ailesinin yanında mutlu, mesut bir hayat geçirmesini diledim..
------------------------------------------------spoiler içerebilir--------------------------------------------------
ohannessenpetersburgerking
satmistir, satilmistir, satiliktir. tipsiz karisi ve alik cocugu icin her bir halti yeme potansiyeline sahip olsada yaptiklari ve yapacaklarinin altinda ibne olmasindan baska bir sey yatmamaktadir. bi de yakalamakla gorevli oldugu adami oldurup arka bahcesine gomdukten sonra ustune fiskiye yaptiracak kadar terliksi hayvandir, sonra da gidip oldurdugu adami kacak ilan edecek kadar amiptir, oglenadir, hafiften gotverendir.
istenmeyenadam
saçı başı dağılmış o sikik müptela görüntüsüyle bile karizmanın mına koymuş şahsiyettir.zaten karizması da zeki lakin aşırı sorunlu kişiliğinden kaynaklanmaktadır.4. sezonda ne tür ibneliklere imza atacak merak içindeyim...
westkhan
tam iyi adam oldu süper bir insan olma yolunda derken 3 sezon final bölümü itibariyle whisper ile ortak olarak ibneliğe keskin bir dönüş yapmış şahsiyettir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol