sevgilisinin yanında osuran kız

betterthan
sevgilisinin yaninda bir anda aksamki yedigi fasulyeden olusan azot miktarinin vucutta artmasi sonucu bi anda gelen gazdir.erkek soyle bi etrafina bakar,sonra kiz arkadasina bakar,kizimiz o anda hic tepki vermez ve offf askiiiiiaaammm burasida cok pis kokmaya basladi der.
sepulturk
anında nikahın basılması gereken kızdır kendileri. evet belki koku yayacaktır evlilik hayatı boyunca ama bir daha bu kadar samimi, içten bir kız daha bulmak olanaksızdır.
(bkz: o bizden biri)
westkhan
samimiyeti tavan yapmış kızdır eğer koku agır değilse bir şey değil ama manda deviren cinsindense allah muhafaza diyim evlerden ırak.
lady rosenred
saygısızlıktır.bir bayan osurmaz diye bir şey yoktur elbet, lakin bir bayan nerde osuracağını bilmelidir.evet.çünkü o bayandır ve nasıl ki nerde, nasıl oturup kalkacağını bilmesi gerekiyorsa bunu samimiyetle bağdaştırmadan, saygı çerçevesinde yapıyorsa ve yapmalıysa aynı şey bunun için de geçerlidir.yoksa elalemin içinde ya da sevgilisinin yanında zart zart osuran bir bayan sanmıyorum ki edepli ve görgülü bir bayan olsun.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol