zuhal topal

0 /
elma sekeriiii
psikopat ve dominant rollerin hakkını vermektedir. ancak yaptıgı izdivaç programıyla hareketleri basitle$mi$ kariyerine sıçmı$tır. evet.
independence
kadinin ses tonu bile rol yaparken role adapte oluyor, kullanilmasi gereken sesi kullaniyor cok da guzel yapiyor. reklamlarda ve izdivac $eylerinde rol almasin, sadece geni$ aile’de $ukufe olsun, biz hep orada sevelim kendisini.
chef doeuvre
saçma sapan evlilik programlarının yeni sunucusu olmuştur kendisi. tipik seda sayan ağızları ve aşırı tepkileriyle oyunculuktaki başarısını yerlere düşürmüştür.
independence
geni$ aile isimli dizideki karakterinde uyguladigi yuz mimiklerine bayiliyorum bu kadinin bayiliyorum. onumuzdeki bolumun fragmaninda cevahiri yanagindan bir opu$u var ki, sen bekle dur ben okyanuslari a$ar gelirim yeterki bir kere beni de oyle op dedirtir insana. biraz kilo verse var ya degme mankene ta$ cikartir o yuzle bu kadin.
independence
geni$ aile’de evvelsi bolum son saniyede gorduk onu, sonra bu bolumde de uzun uzadiya gorduk. dedim ki aha yerle$meye gelmi$ mahalleye ama degilmi$ oyle. gitti iyi oldu.
tasarimharikasi
bu kadının izdivactan kazandığı parayla film sektörümüzün belini doğrulturuz anasını satıyım.

izdivaç programı sunması ilk başlarda bana eğlenceli gelirken şimdi neredeyse tam tersini düşünüyorum. cılkını çıkardı olayın.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol