kenan evren dururken cumhurbaşkanı aramak

0 /
wily blake
kenan evren halen hayattayken, bilinçsizce cumhurbaşkanı adayı aramaktır. ve zannımca mansaız bir eylemdir.

kenan evren gibi bu ülkeye yıllarca hizmet etmiş, büyük bir insan dururken, hala ’cumhurbaşkanı kim olmalı?’ türü tartışmalar yürütmek boşuna mesai harcamaktır.

bir cumhurbaşkanında olması gereken bütün özellikler kenan paşa’da mevcuttur. yıllarca bu makamda bulunmuş, her tür protokol kuralını bilen bir kişi olarak yabancılık çekmeyeceği de aşikardır.

paşamız uzun zamandır istirahat buyurduğu için şu anda böylesi bir görevi gayet rahat sırtlanabilir. yıllarca hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığı bilinen paşamızın bu vazifeyi de canı gönülden kabul edeceğine ve elini taşın altına sokma iradesini bir kez daha göstereceğine dair benim hiç bir şüphem bulunmamaktadır.

yıllarca kahrımızı çeken kenan evren’e böylesi bir jest yapmak ülkemizde kadir kıymet bilindiğinin göstergesi olacak ve nice yeni kenan evren’i yüreklendirecektir.

eğer kanuni bir pürüz söz konusu ise bunu aşmak için en kısa zamanda harekete geçilmeli ve çankaya köşkü onu gerçekten hak eden yüce bir insana bırakılmalıdır.
sepulturk
sol framede gördüğümde kahkaha krizi geçirmeme neden olan başlık. direk bastım "bakalım kim nasıl dalga geçmiş" diye sonradan işin aslını görünce bir kahkaha daha patlattım. ama bence herkes gülmeli buna. zira çok güzel bir mizahi entry olmuş.
darth sidious
kenan evren’i tek kanalli televizyon zamanindan, yasli ton ton amca olarak hatirlayan bireylerin pek tabii getirebilecegi oneridir. elinizin altinda internet varken, porno sitelere girmekten vakit buldukca arastirin. darbe zamaninda kac kisi goz altinda kaybolmus, kac faili mechul var. ondan sonra konusalim.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol