fenerbahçe galatasaray derbisi

passive
dünyanın en önemli derbilerinden biridir hatta footballderbies.com adlı sitede dünyanın en önemli derbisi olarak gösterilmiştir. aralarında oynanan 355 maçta fenerbahçe 133, galatasaray ise 114 kez galip gelmiştir. 108 maç da berabere bitmiştir.
isimsizkahraman
galatasaray’ın aradaki açığı kapatması için düz hesapla 10,5 sezon boyunca bütün maçları kazanması gereken derbidir.bir de 6-0 vardır ki aman sorulmasın.

sepulturk
gerçekten dünyanın en önemli derbilerinden birisidir ama uefa ve süper kupasının yanında galatasaraylılar için ikinci plandadır. galatasaray 10.5 sene boyunca fb’yi yenebilir bu derbilerde ancak fenerbahce bırakın 10.5 seneyi 105 sene çalışsa avrupada bir kupa alamaz.

edit:ha bir de 7 kişiyle 7-0 var.
edit 2:zorunuza mı gitti canım?
edit 3: i love eksi. bu kadar mısınız lan?
edit 4: sol kulvardan galatasaraylılar feci bastırmış.
bahodilo
100 yılı geride bırakırken hala aynı heyecanını koruyan derbi.o heyecan anlatılmaz.hiçbir duyguyla eşdeğer değildir.bu yüzden 1 numaradadır.
retribution
duyduğumuz anda "hani?? ne zaman!!" dediğimiz, dünyanın en iyi derbisi olma özelliğini gösteren ve türkiyeinin sosyo-psikolojik yapısına olan etkisi bakımından da bir g.w.bush ziyaretinin yaklaşık 10 ila 50 katı arasında etki gösterme potansiyeline sahip derbi. en sevdiğim futbol maçı, daha ne diyim...
esrakesh
13 mart 1955 teki derbide, iki takım taraftarları arasında cıkan catışmadan dolayı 1 kişi hayatını kaybetmiştir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol