not vermeyen salak kızlar

greyfurt
çift halinde dolaşırlar. ön sıralarda oturmak ve hocalarla her fırsatta muhabbete girmeye çalışmak onlar için karşı konulmaz bir içgüdüdür. hocanın aksırıp tıksırmasını bile kağıda dökerler. notlarını ikizleriyle sürekli değiş tokuş yapıp mükemmelleştirmeye çalışırlar. devam konusunda da örnek öğrencidirler. orman yangını, sel baskını yada uçak kazası gibi sudan sebepler bile onları eğitim yuvalarına ulaşmaktan alıkoyamaz. sınavların yaklaştığı haftalar en havalı zamanlarıdır. makyaj stilleri bile değişir. en nazlı tavırlarını takınırlar. özelliklede erkeklere acı çektirmekten çok hoşlanırlar. bütün sene boyunca onlara yaptığınız eziyetleri akıllarında tutarlar ve not isteyeceğiniz zaman üşenmeden tek tek hatırlatırlar.”bakarıs”, ”sen bi kendini affettir bakalım”, “tamam dur şimdi işim var” gibi laflarla insanı delirtirler. eğer ki yanlışlıkla bir sınavda onlardan fazla not alırsanız varya… hayatta bir daha size not falan vermezler.
bunların birde temiz notları vardır ki ona ulaşmak neredeyse imkansızdır.(bkz: mission impossible) okulda hızlı hızlı yazdıkları notlarını evde temize geçerler. geçilen derslerin notları bile ziyan edilmez ve çeyiz sandıklarındaki yerini alır.
(bkz: üniversite geyikleri)
accidentalbaby
çoğu da insanların onlara sadece notları için yaklaştıklarını düşünürler , gözlerinden okunur öyle düşündükleri. insanı kötü hissettiren kızlardır.
serefsiz adam
beyni sikilesi kizlardir. ulan sen calis, al aa ni bize ne. ama yok efendim o emek harcamismis. tikky kafali kizlardir. bunlari kavonaza koyup firina vericen.
kalimera
bilakis akıllı kızlardır. asıl notları verdiklerinde salak konumuna düşeceklerinden vermemektedirler notlarını, yoksa gıcıklıklarından değil.

yok efendim öyle salla yarim mendilini. hiç bir derse gelmeyin, gelmeyin..orda burda fink atın, o koy senin bu tepe benim gezin dolaşın, keyfinize bakın. sonra final haftası, "notlarını alabilir miyim? fotokobi çektirip getiricem." diye ricada bulunun. bi de geri getirecem diyo. yok getirme anam hepten senin olsun.
sanki biz bilmiyoruz sefa sürmesini, siz de öğrenin ama biraz cefa çekmesini...
bitterend
gözümde bildiğin eziktir bunlar. zira hayatında, dersten nottan başka bişey olmayan insana "boş" gözüyle bakılır bizim oralarda.

ha zaten bunlardan not istemek de pek akıllıca sayılmaz, vermiyeceklerini biliyoruz çünkü. onun yerine bi kaç arkadaş kendi parça parça notlarını birleştirip, beraber onlara bakıp, üstüne beraber okey oynamaya gitse hayat bayram olabilir.
bitterend
bir de not isteyenlere " az kaldı ama yetiştirebilcek misin? özet çıkarmıştım onu veriym istersen" gibi yararlı, yapıcı ve iyi niyetli yaklaşan kızlar vardır. sınav sonuçlarında başkalarının notlarıyla ilgilenmez, kimsenin ortalamasını kıskanmaz. bu kızlarımıza da kimse salak demez.
sicaksutorbasi
bunlara asılan olmaz genelde.zaten asılmaya müsade etmezler ders esnasında.o not alırken ba$ka kızlara asılır erkekler.e tabi diğer kızlarda me$gul olurlar cilvele$mekle.ve bu eylem bir tepkidir aslında.ba$kaldırı$ın ta kendisidir.afferin o salak kızlara.
independence
notlari vermesinler, bacaklarina not alsinlar yazilari, ogrenciler de bacaklarindan bakarak yazsinlar kagitlarina. yemin ederim derste not eksikligi ceken kimse kalmazdi.
bitterend
not vermeyen kız yoktur, istemesini bilmeyen erkek vardır. bu kızlardan not alamayacak yegane öğrenci kitlesi hemcinsleridir.
uraz
-kız selma sözlümü nasıl buldun.
-bilmem ki karar veremedim,hiç çalışmamış çocuk.
-çalıştığı yerlerden sorsaydın sen de.
-ee sordum zaten nerelerde çalıştın diye ama hiç çalışmamış ki çocuk.
-ne diyorsun yani.
-0 veriyorum.
-iyi bari.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol