sevgilinin ismini dövme yaptırmak

0 /
armour
ayrıldığı vakit sürekli aynı isimden sevgili bulmaya uğraşırsın. illa bir şey yazdıracam diyorsan da sevgilinin adını yazdırmak yerine "sevgilim" yazdırmak daha kapsamlı olacağından en makbulü olur.
armes
sözde sevginin ifadesi.sevgisini ifade edemeyenlerin işi bence.ne oluyor yani, orana burana bir baş harfi yapınca mı sevgi ölümsüzleşiyor.çok gördüm, sever birini eline "i"harfi yaptırır,iki hafta sonra ayrılır yeni birini bulur hemen "v"olur dövme.bu kadar basittir."aşkım,aşığım bak orama burama senin adını yazdım".çok mu önemli yani şimdi sevdiceğin ismini bilmem nereme yaptırınca mecnun mu oluyorum."bak senin için acı çektim" mi oluyor.kimse kusura bakmasın kıytırık iki ignenin yaptığı bi dövme sevginin ifadesi olamaz.sevginin ifadesi sevgiliyi kırmamaktır.anlık değil bi ömürlük yaşamaktır bazı şeyleri kalbine beynine kazımaktır.bence lise dönemlerinde ağaca kazınan baş harfleri bile o dövmelerden daha anlamlıdır. en azından sevgi vardır içinde.bir ilişki bitip başka bi ilişki başladığında gidip değiştirmezsiniz baş harfi çünkü ortada bi yaşanmışlık vardır.hep kalır orada,orada ve kalbinizde.
nick nicki nickince
şifreli bir biçimde yapılabilirse ve sevgili de bunu anlamazsa başarılı olur, yoksa amele işidir. "ahan da bakın zevgülümün adını tatu yaptım" diye gezmek hiç makbul değildir, gezenler kınanır, suratlarına suratlarına çemkirilir, ayıplanır.

ama herhangi bir dövme edasıyla gezen ve olayın aslını sadece kendi bilen dövmeli sevgili bir tanedir, alkışlanır, havalara atılır aşağıda tutulur, alnından öpülüp örnek insan seçilir.
goetica
pahalı olur..

dövmeyi yaptırırsınız sevdicekle ayrılırsınız sonradan dövme sildirme i$lemi dövme yaptırmaktan bin kat daha pahalı bir i$lemdir ve tamamen çıkmaz deriden..sildirir gidip üstüne yenisini yaptırırsınız e gene para..

yazık değil mi kuzularım paranıza?ananız babanız onları ne zorluklarla kazanıyor afrika’da kaç çocuk aç siz biliyor musunuz?
trex
döveme yaptırılacak yere göre anlam kazanan şeydir örneğin kıçınıza yaptırınca sevgili değerlimi olur yoksa götüme benziyon demek mi olur? sorusunu akla getiren şey.
greyfurt
+ şazo kim lan?
- şazimentcim bak, bi saniye dinle.
+ ulan, ulan ben sana benim adımı yazdırıcaksın diye izin vermedimmi? bu ne len ?
- kuşum, bi tanem. vallahi çok acıtıyodu.
+ demek öyle ha? kalk kalk kalk, soyadımıda kazıttırıcam.
- çiçeğim neden böyle yapıyosun ama? bak saat kaç oldu.
passive
johnny depp kişisinin de yıllar önce kapıldığı büyük hata. fakat jonnhy kişisi büyük bir kurnazlıkla bu hatasını telafi etmeyi başarmıştır.
yıllar yıllar önce winona ryder’la birlikte olan bu beyfendi koluna ’winona forever’ yazdırmıştır. fakat daha sonra yani 1993 yılında winona ryder’dan ayrılmıştır ve o winona forever yazısından sadece iki harf sildirerek ’wino forever’ a dönüştürtmüştür. aferindir..

tabi, önceden ’ulan kızlar isimlerini kollarına dövme yaptıran erkeklere bayılıyolarmış. dur ben şu winona’nın ismini koluma dövme yaptırıyım da nası olsa sonra onu wino’ya falan çeviririz bi şekilde kıvırırız artık’ şeklinde düşünerek mi yaptırmıştır bu dövmeyi orası muallaktır..
mitili
- şş bana bak.. senin kolundaki o nurten yazısı ne?
+ sevgilinin ismini dövme yaptırdım abi.
- lan sen canına mı susadın?
+ niye abi?
- kendi sevgilininkini yazdırsana ulan itoğlu it! benimkinin ne işi var orda?
+ anaa, sahi ya.. ben de nerde hata yaptım diyorum..
discordia
zamanla pişman olunması muhtemel eylem veya tek harfi sildirip yazdırarak hayatına devam etmek isteyenler için fulya,hulya,yulya gibi isimlerdeki sevgililer bulmak caziptir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol