türk polisinden beklenmeyen davranışlar

0 /
betterthan
efendim hali hazirda turk polisi cok gundemdeyken belirtmeden gecemeyecegim davranislardir,

jop yerine gul uzatmak
sucsuz yere dovmek yerine once olayi arastirmak
guler yuzlu davranmak

boyle gider bu bole
enharista
tribünlerdeki taraftarlar dağılmayınca onları dövüyorlar bunu başkasına anlatırken de kovaladık diyorlar. şiddet kullanıyorlar malesef.
hllrsn
o kadar dengesiz kişileri barındırır ki içinde yaşlı kadınları bile dövenleri vardır.malesef başlığa uygun birşey yazamıyoruz.her şey beklenir türk polisinden.
enharista
insanları coplamadan çiçek dağıtmasını beklemiyoruz, öğrenciler yere düştüğünde sadece yardım etmek için kaldırmasını ve kaldırdıktan sonra öğrencinin üstünü başını silkelemesine yardımcı olmasını beklemiyoruz. şüpheli gördüklerin de gbt’miz yerine "merhaba ben komser kemal sizi rahatsız eden bir şeyler mi var" sorusunu sormalarını beklemiyoruz. aaa çok ayıp yapmıyoruz böyle kötü şeyler.
kelly
uygar olmak mesela, bizim polisimizden asla beklenmeyen bir davranıştır zira polisimizin yapısal özelliklerinin bu tanımlamaya uymayacağını halkımız bilir.
tzevryl
bu davranışlar yeryüzünde sadece türk polisinden beklenilmez. yani ingiltere’de polis sadece siyahi olduğu için şüphelenip terörist diye bir insanı vurabiliyor bizimkilerin havaya ateş açması yasak.
huni delisi
-joupssss!!
+ughh!!
-hehe beklemiyodun dimi.
+boşluğuma geldi yoksa....
-neyse ver kimliği bakalım.
+arka cebimde alabilirmisin.ben bi süre böle yerde kıvrılmıs yatiyim nefesim kesildide...
armour
sıkışmış trafikte mikrofonunu alıp "5643 sağa yanaş.. 723 çıkma yola çıkma bekle.. 9823 sen dur ben geççem.." gibi tepkiler vermeden hiçbir şey yapmadan beklemek. kim bekler ki böyle bir şeyi?
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol