kadınların kemik iliginden sperm uretilmesi

esrakesh
milliyet gazetesinin haberine gore; bilim adamları, kemik iliğinden olgunlaşmamış sperm hücreleri elde etti. bu hücrelerin tam olarak gelişmiş spermlere dönüştürülmesi halinde, bunun kısırlık tedavilerinde çığır açan bir yöntem olacağı belirtildi.

bu lezbıyen ılıskılerde ve kısırlık durumlarında cocuk sahıbı olma olanagı saglanacak. ama bu erkegın devre dısı bırakıldıgı anlamına gelmez. cunku akraba evlılıklerınde bile sakat cocukların meydana geldıgını dusunursek, bır kadının kendı kemık iliginden uretilen spermle hamıle kalması ortaya canavar gibi bir seyin bile cıkmasına neden olabilir.
angelus
zannediyorum tek eksiğimiz olan kadınların bir şekilde sprem üretmesi sorununun aşıldığını gösteren bir durumdur. yakında erkek ırkı da bi şekilde doğurmaya başlar. e nede olsa tabiatın amına koymaya uzan zaman önce başlamıştık, bu da sadece bir başka basamak olsa gerek.

bonus; (bkz: çok iyi düşünmüşsün)
instrument
bizim kendi kendimize üretebildiğimiz şeyi iliklerinden üretiyorlar. ulan ne zorluyonuz ki kendinizi, isteyiz biz verirdik. nasıl olsa bizde bol bol var.
bağış yapılır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol