sayısalcı

sanatis
evet acayip işlerle başbaşa kalmış kişidir oysaki dersanelerde yabancı dil vb. bölümde olan bir kişi size hangisi uçar.uçan tavşan uçan sincap gibi sorular veya sözelden biri kolombiya afrikada değilmi diye sorar sizde cevabını verisiniz sonra dönüp kendi çalışmalarınıza baktıgınızda lineer cebir integral kosinus diskriminant logaritma oklit pisagor manuleus gibi ucubik şeylerle başbaşa kalıp ulan keşke bende kolombiya nerdedir.cin seddi ne için yapılmış tarih ve cografya gibi hayatın gerçek olan şeyleri ile uğraşmak istersiniz belkide ama tekrar kafanızı türeve vermek zorunda kalırsınız.
(bkz: ben boyle anlayışa tüküreyim)
(bkz: terzi kendi sökügünü dikemez )hem
kalia
eşit ağırlıkçılar ile daima kavgaya tutuşurlar.kimin daha çok kafası çalışıyo diye.esasen en övündükleri yanları matematiğe kafalarının basıyo oluşudur ki en az onlar kadar eşit ağırlıkçıların da kafası basar.zira eşit ağırlıkçılar da aynı netleri yaparlar matematikte.ancak adları sayısalcı olduğu için bu gerçeği mümkün değil kabul etmezler.
dishearten
2006 össde 10,000. olacağım puanla 2007 össde 26,655. olduğum sınav daki 3 bölümden biri. hayatımdan bir yıl çalınmasına sebep olan bölüm. bu sene de fiziktir biyolojidir ilerde zerre umrumda olmicak dersleri görücez.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol