büşra

pinhan
cekimleri tamamlanan ve mart ayinda vizyona girecek olan, esas konusu ana karakterler olan büşra ile yaman’ın tüm engellere ve ideolojik farklılıklara rağmen önüne geçemedikleri çekim kuvveti, ve sonunda alevlenen aşkı anlatan bir film. "insanların siyasi veya vicdani görüşlerine göre değil, özlerinde yer alan benzerliklere göre değer kazandığı, naif bir aşk." ifadesiyle tanitim yazilari cikan filme dair daha genis bilgi ve fragman linklerini icin:

http://www.sinemaloji.com/haberler

http://www.izlesene.com/video/sinema-busra-fragman/1470647

fragmandan ve aktarilan icerikten anladigim kadariyla bir rezaletten ote olmasini yadirgamayacagim. ucuzluk hic bu kadar asikar olmamisti son zamanlarda.
pipisik
kimlerin, ne amaçla yaptığı aşikâr olan bir rezilliktir bu ibnelik!

iktidara gelmişler, her tarafta arap karısı gibi dolaşan binlerce böceğin, hâlâ daha ağlamasını; mağduru oynamasını; bununla da kalmayıp gene aynı tipten yavşakların takip ettiği (bilet alıp gittiği) bir kepazelikten öte bir şey değildir.

ağlamanın moda olduğu böyle bir devirde, gene ağlayarak, daha fazla ağlayarak, daha fazla "götürmenin" peşinde olan örümcek kafalılara yakışır bir film işte... suratlarına tükürülecek cinsten yavşaklara ait!

körler sağırlar misali, bunlar da olmamış şeyleri oldu gibi göstererek -gene aynı yöntem!- birbirlerini pohpohlamaktalar. suudi krallığında, sınırdan içeri sokmazlar bu filmi; fatih çarşamba’da gişe rekoru kırar! al sana özgün-özgür-modern makyavelizm.
nerobianco
bugün izledim. tarafsız bakamıyorum ben bunlara onu anladım. körü körüne bağlılığın altında normale özentiyi hissedince de bıyık altından güldüm.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol