fenerbahçe nin ligden çekilmesi

trex
fenerbahçe yönetim kurulu üyesi murat ozaydinli nın önermesi.her başarısızlığın ardından hakemi,futbol federasyonunu sorumlu tutan fenerbahçenin alternatif şampiyon olma yöntemi.
mebs
ohh be dedirtecek ancak eksik olan bir durum. eksik olup da tamamlanması gereken ise hepsinin çekilip bizleri artık rahat bırakmalarıdır. yeter be kardeşim şiştik yani. her maçtan sonra hakemlere sallamalardan, teknik direktçr ve kulüp başkanının istifaya çağrılmasından, seyircilerin koyun yerine koyulup her hafta bu kişilerin sırtından milyarlar kazanılmasından, iki takım taraftarının birbirlerine düşman gibi davranıp öldüresiye saldırmalarından, maç sonrası başlayıp da hatta maçlardan önce başlayan ve iki üç gün süren futbol tartışma işkence proglamlarından vel hasılı kelam futbol adına herşeyden şiştik artık. çıkın hayatımızdan artık kardeşim rahat bırakın bizleri yav.
betterthan
eger bir takim hakemlerden sikayetciyse,federasyondan sikayetciyse,rakiplerinden sikayetciyse,taraftarlardan sikayetciyse ve en son yayinci kurulustan bile sikayetciyse,kesinlikle uygulamaya koymasi gereken hadisedir,madem begenmiyorsunuz bu ligi madem saibeler var madem oyle oluyor boyle oluyor soyle oluyor lig tv bile bize dusman diyorsaniz birakin gidin ligi oyle atip tutmak yerine birakin olsun bitsin.
maliyeci
sahada istediğini alamayınca şiddete başvuran futbolcularını alıp dövüş sporlarında uzmanlaşmaya gitmesinde ilk adım olmasını temenni ederim.
sepulturk
kesinlikle olmaması gereken olaydır. yönetimi çekilsin yeter. yoksa fenerbahçesiz bir lig düşünemiyorum. tıpkı galatasaraysız veya beşiktaşsız bir lig düşünemediğim gibi. çoşmaya gerek yoktur. dediğim gibi yönetimi çekilsin işin içinden yeter. yönetimine de burdan demek istediğim bir şey vardır ki;
(bkz: göt ister)
(bkz: adamın götünden kan alırlar kamil kan)
suppiluliuma
kaç senedir "yüzüncü yılımızda şampiyon olacaz", "süperiz", "müthişiz" ayaklarına yatan bu klübün, ligin birinci sırasında iken ligden çekilmesi enayiliktir, filhakika pek de iyi olur.

benim anlamadığım, stadına gelindiğinde bütün galatasaray taraftarları tartaklandığında biz ligden çekildik mi? anelka o golü attığında haklı bir yaygara kopardık, peki ligden çekildik mi? "bilmem kaç haftadır penaltı atmıyoruz" dediniz, "ilk verileni taca atıcaz ülen" dediniz, 2 haftada 2 penaltı kazandınız. ikisini de attınız. iyi bok yediniz zira atmasanız şimdi başka şeylere ağlıyordunuz.

skindirik bir penaltıyı kendine güvenip de taca yollamayan takım ligden hiç çekilemez, hele birinciyken.

(bkz: azizi de al git fenerbahçe)
sepulturk
en yetkili ağızdan açıklama gelen durum. şekip mosturoğlu paşa hazretleri demişki;

"fenerbahçe, fenerbahçelilere ait olan manevi bir varlıktır. ligden çekilmemiz yönünde çok fazla talep var. iki günde yüz binlerce faks aldık. böylesine önemli bir kararı ancak genel kurulumuz verebilir. 28 mayıs tarihinde yapılacak olağan genel kurul toplantısında bu konuyu gündeme getireceğiz. talep üzerine daha erken bir tarihte de bu konuyu görüşebiliriz. benim şahsi düşüncem konuşarak her şeyin haledileceği. demokrasi ile çözüm bulunacaktır"

meali: (bkz: götümüz yemedi)

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/6437660.asp

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol