bilgi sözlük toplu yazar alımı

0 /
angelus
26.04.2007 itibari ile gerçekleşecek olan, bilgi sözlük muhteviyatında yer alan çömez ve okuyucu statüsündeki tüm bireylerin "bir defaya mahsus" olmak üzere, kaç entrye sahip olursa olsun yazarlıklarının onaylanması ile gerçekleşecek olan hadisedir.
maliyeci
ilk bakışta çok olumsuz ve yanlış bir hamle gibi görünebilir.ama başlık,entry,online yazar sayısında bariz bir düşme var.üstelik kaliteden de eser kalmadı.kaliteli yazarlarda pasif bir ortamdan kaçıyor ki bu çöküntünün temel sebeplerinden.

bence bu iyi bir atılım olabilir.sözlüğü elbette kirletecektir ama tarihte bir çok sözlükte görüldüğü gibi kuvvetli yazar alımları ardından eleme usulu bir çok sözlüğü üst seviyelere getirdi.

bu sebeple zaten gammaz ve mod alımına da gidilecek ve doğabilecek olumsuz sonuçlar bertaraf edilecek. sözlük için hayırlı olması dileğiyle.
independence
$u an itibari ile

101 adet kayitli okuyucu
551 adet comez

toplamda 652 uye 4. nesil bilgic onayi alarak aramiza dahil olmu$lardir.

edit:entry sayisi 30 dan az olan 3. nesil bilgi sozluk yazarlarimiz da kucuk bir hatadan oturu(mousenin sag tu$una tiklayip sql de run demek gibi) 4. nesil bilgi sozluk yazari oldular.kusura bakmasinlar.
sepulturk
independence: abi diyorum ki toplu yazar alımı başlatalım, nasıl olur sence?
angelus: ya iyi de kim gelir, kim gider, çok kalabalık olmaz mı sözlük, bir anda o kadar adamla nasıl başa çıkacaz sonra?
independence: yok lan öyle değil. topu olan herkesi yazar yapalım. yeter entry entry nereye kadar. iki dakka aksiyon olsun bünyeye.
angelus: abi sen yatsana biraz.
independence: iletişim kurmaya çalıştığınız jedi geçersiz bir işlem yürüttü ve kapatılacak.
goetica
yazarların toplarıyla gelmesi zaruridir.böylece sözlük bünyesinde voleybol,su topu,yakan top,gazozuna tek kale maç türevi oyunlar oynanabilecek eğlenceye eğlence katılacaktır.
(bkz: ali topu at)

independence
dakika itibari ile kimi sebeplerden oturu 1391 adet comezimiz yazar statusune getirilmi$tir.onumuzdeki gunlerde bilgi sozluk’u buyuk degi$iklikler bekliyor gibi bir du$unce var aklimda.

1391 yazarin sozlugu le$e cevireceginden endi$eli olan arkada$larimizin bu endi$elerinin hakli ama yersiz oldugu konusunda da kimi fikirlerim var.tahminim uzerine 1391 ki$inin pek azi sozluge gelecektir ancak gelenler de yonetim tarafindan son derece siki bir $ekilde takip edileceklerdir.sozluk kurallarina riayet etmeyen ki$iler yonetim tarafindan belki bir kere uyarilacaklardir belki de hic.sozluk kurallarini hice sayan ki$ilerin de comez yapilmalari yerine direk sozluk hesaplarinin kapatilmasi alinacak onlemlerin en ba$inda yer almaktadir.
armour
bilgi sözlük toplu yazar alımı şeysiyle gelecek/gelmiş olan toplu yazarlarımızın entry yazmadan önce toplarını bir kenara bırakıp akıllı ol butonuyla sıkça haşır neşir olmalarını temenni eder, diler, ister ve zorlarız. daha sonra ip bile atlarız hep birlikte. yapıyoruz bunu evet.
sistematik kedi
indy: mavi topun var mı?
toplu yazar: var abi.
indy: eh, tamamdır.

toplu yazar-2: ya çiçeklı benimkığ ama aralarda maviler da var, olur mu kığ?
indy: ohş.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol