26 nisan 2007 dördüncü nesil uye alımınin açılması

independence
26 nisan 2007 sabah saatlerine dogru yapilmasi planlanan uygulama.bu durumda okuyucu statusu bir sure rafa kaldirilacak ve eski sisteme donulecek.bu uygulamanin en buyuk sebebi ayni anda online olan ki$i sayisinda gozuken bariz azalma ve gunluk ba$lik & entry sayisindaki hissedilir du$u$.

bu durumdan kim ho$lanir kim ho$lanmaz bilmiyorum ama gunlerdir yapilan ara$tirmalar ve tarti$malar sonucunda varilan kani, okuyucu statusunun sozluk kalitesini bariz $ekilde stabil durumda tutmasina ragmen i$leyi$in son derece yava$ladigi yonundedir.

sonuc olarak bilgi sozluk yonetim kadrosu ve kimi arkada$larimizla yapilan goru$meler sonucunda okuyucu statusunun dorduncu nesil uye alimlarinin kapatilmasina degin rafa kaldirilmasina ve dorduncu nesil uye alimlarinin resmen ba$lamasina karar verilmi$tir.bu durumun bize getirileri kendisini cok kisa bir zaman zarfinda belli edecektir umudundayiz.

bir diger yandan eskiden olan kimi tatsiz olaylarin onune gecmek ve olasi ta$kinliklara e$ zamanli mudahale etmek amaci ile bilgi sozluk yonetim kadrosunun guclendirilmesine, gammaz sayisinin artmasina ve yetkilerinin arttirilmasina da karar verilmi$tir.
mebs
bu tarih itibari ile benide bu 4.nesil üye olmaya vesile kılan bir uygulama.ee ne diyek bu kararı almanın ne kadar doğru olduğunu yazacağım entryler ile göstermeye çalışacağıma yeterki buna enel olmak isteyen mihrakların olmamasının yeterli olacağına olan inancım ile iiki varım bu alemde.sağolun varolun...
angelus
yangın söndürme helikopterlerinin denizlerden felan su çekerken aynı zamanda yanlışlık eseri suyun içinde bulunan balıkadamları da bünyelerine katması gibi su da girmiştir sözlüğe balıkadam da.
elma sekeriiii
uye alimi acildiginda normal bir 4.nesil uye sayisinin olacagi du$unulmu$tur zannimca.ancak birden bire sozlugun bu kadar anlatilmasi yazilip cizilmesi hatta televizyona cikmasiyla yazar yagi$inin olmasi normal bir olaydir.bu kadar reklama bu kadar yazar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol