ilgi çekmek için olmadigin biri gibi davranmak

suppiluliuma
bu davranış, iki yüzlülüğün daniskasıdır. yalancılıktır, kötüdür. genelde karşı cinsi etkilemek için yapılır. insan kendisini öve öve bitiremez, "süperim ben" havası yaratmak ister. marjinallik ile özentilik arasındaki o ince çizginin aşılmış halidir...
larionex
bazı kompleksli insanlar sadece karşıcinse değil, hemcinslerinede yalakalık yaparlar. kızlara karşı olan şansının kötü olmasına rağmen "aaabicim geçen gün bi kız kaptım nişantaşından, yedim yedim tadına doyamadım" şeklinde replikler sarefebilir. bunların nadir bulunan cinslerinden biri ise, okulda kendine kız kalmadığı ve diğer karizmaların bütük yamuk yumuk kızları peşlerinde koşturuyor oldukları için başka bir okula gidenlerdir.
(bkz: ben bu gün bunu gördüm)
suna
herkesin zaman zaman yaptığı, ama çoğunluğun nedense bunu bir türlü itiraf edemediği, itiraf edemediği gibi bir de bunu yapanları suçlamaya çalıştığı bir davranış.
asıl ilgi çekmek isteyenler, bu ikiyüzlü insanlardır.
şöyle bir düşünün ve dürüst olun lütfen, hayatınızda bir kez olsun yalan söylemediniz mi? veya bir arkadaşınızdan ödünç bir kazak, mont, gömlek almadınız mı? veya kopya çekmediniz mi sınavlarda.
ya da anneniz babanız gibi davranmaya çaılştığınız bir anınız olmadı mı hiç?
demek hepimiz sütten çıkmış ak kaşık’ız öyle mi?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol