paxil

goshenit
akşam 23:00 sularında başlayan diş+kulak ağrısı ile evde tırım tırım ağrı kesici aranırken karşılaştığım ve antidepresan olduğunu bilmeden (ağrı kesici olduğunu sanarak) içtiğim ilaç.

ilacın etkisinin geçişiyle 3 sularında aynı ağrının daha fazlası baş gösterdi ve tekrardan aynı ilaca sarıldım. sabah kalktığımda ise önlem aldığımı sanarak tekrar içtim. dişimin ağrısı dingin ama inanılmaz bir sersemlik baş göstermiş durumda şirkete kadar geldim. hatta öncesinde konsolosluktaki işlerimi bile hallettim. lakin nasıl yaptığımı hatırlamıyorum. pc’min başına geldiğimde bu ilaçta neymiş diye webte araştırma yaptığım zaman ilacın antidepresan olduğunu farkettim, boğazım düğümlendi. sonra aynaya koştum ne alakaysa... gördüğüm ifade şuydu; davulumsu şişlikte göz torbaları, balon gibi yanaklar, zencimsi dudaklar ve kayık iki göz.

hemen eczaneye koşa koşa gittim, adamın ilk tepkisi ’’nasıl bilmeden içiyorsun be goshenit!’’ oldu. ben em küm ederken, 1-2 tane daha içseydim bu ilacı 6 ay boyunca kullanmak zorunda kalıp, psikolojik rahatsızlığa neden olcakmışım(hoş zaten normal değilim ama olsun daha beter olacağımı düşünsene sözlük).ilacın yan etkilerini okudukça tırsmaya başlıyorum dua felan edin ey cemaat!

özetle bilinçsizce içilmeyecek bir ilaç.

ah ne olurdu sanki nick nicki nickince’nin ki gibi prospektüsvari arkadaşım olsaydı.hiç başıma bunlar gelir miydi?


neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol